PRIAevents invită la o conferință online despre comerț eletronic în RM


conferință online e commerce

PRIAevents, organizează în 10 iunie 2020, începând cu ora 11,30, în premieră, primul său eveniment online dedicat comerțului electronic în Republica Moldova. Mai multe detalii despre această conferință online, vei citi în acest articol.

Evenimentul este de interes pentru toate sectoarele economiei direct interesate din Republica Moldova –  IT, industrie, sănătate și farmaceutic, financiar – bancar, asigurări, retail, energie, telecom, transport, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, servicii și nu numai.

Mediul de business din Republica Moldova va afla detalii despre cum folosim documentele electronice și semnăturile electronice, dar și despre plățile electronice și prestatorii serviciilor de plăți electronice.

Vor fi dezbateri despre cum economia digitală schimbă parametrii concurențiali ai comerțului electronic.

Participanții vor analiza împreună dificultățile practice cu care se ciocnesc companiile din Republica Moldova participând la raporturi de comerț electronic și vor afla mai multe din experiența și principalele provocări ale companiilor din România în domeniul comerțului electronic.

Subiectele abordate în cadrul discuției:

 • Cum folosim documentele electronice și semnăturile electronice?
 • Plățile electronice și prestatorii serviciilor de plăți electronice. Rolul Băncii Naționale a Moldovei la supravegherea acestora
 • Care este rolul Autorității pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței? Cum supraveghează piața online din Republica Moldova? Cum pot face companiile informarea consumatorilor în modul cel mai corect?
 • Care este rolul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în protejarea datelor personale folosite în comerțul electronic?
 • Cum economia digitală schimbă parametrii concurențiali ai comerțului electronic?
 • Dificultățile practice cu care se ciocnesc companiile din Republica Moldova participând la raporturi de comerț electronic
 • Experiența și principalele provocări ale companiilor din România în domeniul comerțului electronic

Invitații evenimentului vor fi:

 • Carolina PARCALAB, Avocat, ACI Partners
 • Violina VARTA, Director adjunct, Autoritatea pentru Protectia Consumatorului si Supravegherea Pietei
 • Marius GHENEA, Antreprenor / Managing Partner, Catalyst Romania
 • Cristian ONICA, Specialist principal al Departamentului Sisteme de Plăți a Băncii Naționale a Moldovei
 • Adrian SOROCEAN, Avocat, ACI Partners
 • Eduard RĂDUCAN, Director, Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal
 • Roman Știrbu, CEO, Simpals

Evenimentul va fi moderat de Raluca VOIVOZEANU – CEO, PRIA Conferences.

De ce merită să participați?

Indiferent de domeniul în care activați, dacă doriți să vindeți sau să cumpărați online, acesta este cel mai important eveniment organizat în ultima vreme prin intermediul căruia veți pute afla cât mai multe despre cum sa faceți comerț online, despre contracte ți semnături electronice, legislație, GDPR și tot ceea ce este important pentru e-commerce în Moldova sau în afara acesteia în cazul în care vreți să explorați și alte piețe.

Conferința PRIA E-COMMERCE IN MOLDOVA face parte din seria conferințelor organizate de PRIAevents  care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experiența de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și  echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA E-COMMERCE IN MOLDOVA  și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe www.priaevents.ro. Sau accesând pagina de facebook a evenimentului.

Pentru a viziona gratuit această conferință online, accesați link-ul dat. 

Partener Principal al evenimentului este compania de consultanță juridică ACI Partners.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Job part-time // Dreamups angajează Grants Manager
Next Friday Talks: Statistical analysis for Data Science cu Tatiana Gâlcă
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *