Participă la o sesiune de educație ecologică, la Cahul


UE-GIZ // „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat!”

 Încă de la începuturi, omul s-a folosit de ce i-a oferit mediul pentru a supravieţui, pentru a-şi îmbunătăți şi uşura viaţa, pentru a trăi mai confortabil. Prin multe din acţiunile omului însă, mediul înconjurător are de suferit. Una dintre importantele acţiuni care dăunează mediului este reprezentată de producerea gunoiului şi reintroducerea acestuia în mediu. În prezent eliminarea deşeurilor în mediul înconjurător, este o problemă complexă şi importantă.

În acest context, invităm tinerii din raionul Cahul să participe la instruirea pe tema „Educație ecologică”, cu Valeria Șvarț-Gröger, co-fondator EcoVisio.

Sesiunea de instruire va avea loc pe 08 noiembrie 2020 începând cu ora 11:00, locația va fi anunțată ulterior persoanelor înregistrate.

Formularul de înregistrare https://forms.gle/eZqVPgFDRVAccCZ69

 AO Perspectiva este beneficiară a Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat”, mun. Cahul, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul.

 Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul”.European Union in the Republic of MoldovaGIZ MoldovaCentrul CONTACT-Cahul#ÎmpreunăMaiPuternici#EU4Moldova#EU4CivilSocietyMD#CSOActionMoldova#DezvoltareRegionala

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Meet an American: „The Study of Personality Psychology”
Next Ce reprezintă un start-up și cele mai de succes start-up-uri din Republica Moldova
PERSPECTIVA
About the author

PERSPECTIVA

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × three =