Participă la o discuție despre transportul rutier și mobilitate


Participă la o discuție între comunitatea de bicicliști și studenții FUA, UTM – viitorii proiectanți de drumuri și străzi, infrastructură și spații urbane!

Sectorul transporturilor rutiere reprezintă a doua cea mai poluantă industrie din Republica Moldova și principala sursă de emisii de dioxid de azot.

În ultimii 30 de ani, numărul autovehiculelor a crescut de cinci ori, iar prognozele indică o dublare a acestui număr în următorii zece ani.

Deși mobilitatea face parte integrantă din viața noastră, o viziune pe termen mediu și lung se lasă încă așteptată. Tendințele globale indică o schimbare a modelelor și modalităților de deplasare în orașe, cu accent sporit pe transportul public, pe jos și pe bicicletă.

Discuția va avea loc pe 29 mai, or 11.00, la Facultatea de Urbanism. Vor fi discutate nevoile actuale de mobilitate urbană ale oamenilor, având în vedere problema congestiei infrastructurii urbane, care reprezintă o provocare socială și de mediu.

Aici detalii despre eveniment.

***

Dacă vrei să fii la curent cu toate oportunitățile pe care le-am pregătit pentru tine, înscrie-te pe canalul nostru de Telegram https://t.me/youthmd

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Zilele Ușilor Deschise la Arena Chișinău
Next 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐚 𝐋𝐢𝐭𝐞𝐫𝐚𝐜𝐲 Instagram Stories Contest
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + three =