LIVE: Cum ne antrenăm creierul pentru incertitudine? Află la o nouă ediție online #PoveștileVindecă


live povestile vindeca dor

LIVE: Cum ne antrenăm creierul pentru incertitudine? Află la o nouă ediție online de #PoveștileVindecă, realizată de echipa DoR (Decât o Revistă) din România.

Ce povești ne spunem în această perioadă de criză și cum ne influențează? Ce emoții ne declanșează incertitudinea și golurile de comunicare? Cum putem prelua controlul și rescrie aceste narațiuni ca să luăm decizii mai bune și să avem mai mult curaj în viața de zi cu zi?

Miercuri, 28 octombrie, discută despre toate astea cu Paul Olteanu, Master Trainer & Coach, fondator al podcastului https://mindarchitect.ro/. Paul e un ghid minunat în orice proces de autocunoaștere, atât personal cât și organizațional.

Conversația va fi transmisă live pe pagina de Facebook DoR (www.facebook.com/DecatoRevista), pe 28 octombrie, de la ora 12:30.

Despre invitat:

Trainer și coach specializat în neuroștiință, psihologie și comunicare, Paul Olteanu a fost desemnat cel mai bun trainer (Gold Award) și al doilea cel mai bun coach (Silver Award) din România în 2019, la gala L&D Awards, un eveniment de recunoaștere a celor mai apreciați actori din piața de Learning & Development. Paul dezvoltă și livrează programe de training, coaching și consultanță în neuroștiința comunicării, neuroștiința încrederii, discurs public, branding personal și dinamici de grup. Misiunea lui personală și profesională este să sprijine oameni și organizații în efortul lor de a comunica mai bine, a se cunoaște autentic și a face zi de zi pași către cea mai bună variantă a lor.

Gazda conversației va fi Nicoleta Rădăcină, reporter și editor Concentrat, newsletterul public al DoR care ajunge la peste 8.300 de oameni.

Pentru informații suplimentare, accesează pagina de facebook a evenimentului.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous IREX Europe invită la o sesiune de informare despre Programul de Capacitare Organizațională
Next Aleea de pe bd. Mircea cel Bătrân aflată la etapa finală de renovare este parțial accesibilă pentru persoanele cu mobilitate redusă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + one =