Filme pentru tineri în special de Ziua Internaţională a Femeii!


filme pentru tineri

Odată ce industria cinematografică prosperă și, zilnic, apar nenumărate filme pentru tineri, emisiuni, seriale – este foarte greu să ţii tempoul, în deosebi, fiind elev.

Totuși, dorința de a viziona aceste lucrări televizate este extrem de mare, profitând de fiecare ocazie ivită, petrecând în compania unui film bun.

În cazul dat, cum să nu îți rezervezi timp pentru filme/seriale în această zi specială a femeilor. Nu doar te relaxezi după un efort sporit la școală, dar și te umpli de emoții și impresii deosebite. În acest sens, este recomandat, de asemenea, vizionarea filmelor cu persoanele apropiate. Te cufunzi în atmosfera unui film bun, dar și întărești legătură cu cei dragi.

Pentru a comemora niște capodopere ale artei cinematografice și totodată a sărbători frumos seara de Ziua Internațională a Femeii în cele ce urmează, uite o listă de 10 filme pentru tineri must watch:

  1. La Vie en Rose
  2. G. I. Jane
  3. Mona Lisa smile
  4. Million dollar baby
  5. The devil wears Prada
  6. Revolutionary road
  7. The Queen
  8. Erin Brockovich
  9. Frida
  10. Eat. Pray. Love

Sperăm că aceste recomandări îți vor îmbunătăți semnificativ timpul liber din această primăvară! În deosebi, Youth.md așteaptă părerea ta referitor la propria listă de filme must watch în ajunul de 8 martie! Scrie-ne un mesaj pe pagina de facebook!

Reporter: Butnaru Sabina

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Facultatea de Istorie și Filosofie USM organizează școala de vară și de toamnă
Next Schimbare pentru tineri. Redecorarea – cea de care ai nevoie!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + 19 =