Fii student la Universitatea Friedrich Schiller din Jena


student la universitatea din jena erasmus+

Fii student la Universitatea Friedrich Schiller din Jena prin intermediul programului ,,Student exchange Moldova State University – University Jena”.

Studiile în Jena presupun în egală măsură cercetare, precum și schimb cultural de experiență, într-o universitate care oferă mai mult de 200 de programe de studii repartizate pe 10 facultăți. Puteți beneficia de un schimb de experiență într-o universitate în care 15% din cei 17.600 de studenți sunt internaționali. Nu doar universitatea prezintă avantaje, dar și orașul în care este amplasată,  acesta fiind localizat central în Germania, având costuri reduse de trai, precum și multiple institute de cercetare.

Pentru mai multe detalii cu privire la perioadele mobilităților, actele necesare a fi plasate pe portalul de aplicații, cursuri, modalitatea de aplicare, taxele de școlarizare și alte momente organizatorice accesează pagina USM sau a Universității din Jena.

Poți participa la programe de schimb pentru un sau două semestre la Universitatea din Jena dacă studiezi la una dintre universitățile partenere, de ex. ca parte a ERASMUS +, a programelor de schimb bilateral sau cu o bursă DAAD. Poți participa la cursuri regulate în zona dvs. de studiu, încerci noi materii și poți învăța limba germană și alte materii.

Vei avea posibilitatea să experimentezi un oraș universitar tânăr și plin de viață, cu o viață de studenți colorați și multă cultură și sport într-o comunitate internațională. Descoperă o mulțime de lucruri noi, găsești prieteni pe viață și simte-te bine în inima Germaniei și a Europei.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous CJI oferă 5000$ într-un concurs de granturi împotriva dezinformării în media
Next Oportunitate de stagiu în avocatură 2019-2020, la „TĂNASE & PARTENERII”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *