Fii coordonator / coordonatoare pentru tabăra fotografică National Geographic Photo Camp 2023


Internews în Moldova este în căutarea unui coordonator/unei coordonatoare pentru tabăra fotografică National Geographic Photo Camp 2023, organizate în parteneriat cu National Geographic Society. Este vorba de un program de instruire în fotografie și educație mediatică prin imagini, ce va avea drept grup-țintă 20 de tineri/tinere din toată țara. Tabăra va oferi participanților posibilitatea de a experimenta diverse tehnici de creare a istoriilor vizuale, dezvoltând astfel un spirit de analiză critică a evenimentelor/faptelor și transpunerea acestora în imagini de calitate. Sesiunea de instruire va fi moderată de o echipă de fotografi de talie internațională de la National Geographic Society, care va pune la dispoziția participanților un șir de instrumente și tehnici inovative de redare a istoriilor vizuale.

Cea de-a doua ediție a taberei fotografice se va desfășura în perioada 15 – 19 mai 2023 în UTA Găgăuzia. Internews va acoperi toate cheltuielile pentru transportarea, cazarea și alimentarea tuturor participanților.

Coordonatorul/coordonatoarea va fi responsabil/ă de gestionarea eficientă a procesului logistic a taberei de instruire (coordonare transport/călătorii, cazare, întâlnirea/însoțirea echipei National Geographic la toate evenimentele incluse în agenda de lucru). De asemenea, va coordona și supraveghea desfășurarea programului de activități al taberei, precum și asistenții care vor monitoriza, la rândul lor, participanții taberei de instruire. Persoana angajată va fi remunerată.

Va fi selectată persoana care are:

  • împlinită vârsta de 18 ani;
  • experiență în procese organizatorice în cadrul taberelor pentru tineri;
  • experiență în participarea la programele pentru tineri;
  • experiență în organizarea activităților de instruire non-formale (un atu este în domeniul educației mediatice);
  • experiență de lucru în echipă;
  • abilități interpersonale și abilități de comunicare excelente;
  • capacitate de organizare, de prioritizare a sarcinilor, de luare a deciziilor contra timp;
  • atitudine proactivă, pozitivă, ambițioasă, dinamică, creativă, dornică să împărtășească cunoștințele sale cu tinerii participanți;
  • vorbește fluent limbile română, rusă, engleză.

 *Persoanele care au depus dosarele în cadrul concursurilor anunțate în uitimii ani (și amânate de fiecare dată fie din cauza restricțiilor pandemice, fie din motive de securitate legate de războiul din Ucraina), sunt încurajate să participe și în acest an.

Doritorii sunt invitați să completeze un formular online până pe 31 Martie 2023, ora 18:00. Formularul poate fi ACCESAT AICI. Doar persoana selectată va fi anunțată până pe 15 Aprilie 2023.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 060500570 sau scrieți la adresa de email: in-chisinau@internews.org.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Atelier // De la CONFLICT la APROPIERE
Next Sesiune de informare // Comunicarea ce ne mărește calitatea vieții
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 1 =