Familia RNCE se mărește!


În perioada 19.01.2022-31.01.2022, Rețeaua Națională a Consiliilor Elevilor dă start recrutărilor pentru toți cei care își doresc să facă parte din echipă. 

Rețeaua Națională a Consiliilor Elevilor este o organizație non guvernamentală, fondată la data de 11 aprilie 2021, cu scopul de a îmbunătăți situația educațională din Republica Moldova și de a da o șansă tuturor elevilor pentru a-și manifesta abilitățile și cunoștințele, cât și pentru a se implica în ameliorarea problemelor și dezvoltarea vieții școlare. 

Asociația Obștească Rețeaua Națională a Consiliilor Elevilor” a obținut titlul de instituție gazdă pe data de 17 ianuarie, pas mult așteptat de către comunitatea de tineri dornici să se implice. 

De la evenimente pentru tineri care vizează activitatea Consiliilor Elevilor, până la implicarea în cauze care susțin reformele înaintate de către tineri în sistemul educațional, Rețeaua Națională a Consiliilor Elevilor plănuiește să își dezvolte agenda de activități, oferind posibilitatea tinerilor de a se integra în și mai multe evenimente de dezvoltare personală. 

Dacă vrei să faci o schimbare alături de alți elevi, să îți exprimi ideile și să te dezvolți atât pe plan profesional, cât și personal, nu ezita să aplici la unul din cele 3 departamente! 

De ce să alegi RNCE? 

“Pentru că suntem un grup de tineri pasionați, cu spirit de inițiativă și obiective mari, care îți va oferi șansa de a colabora cu alte consilii/senate și de a contribui la schimbări vizibile în toate domeniile educației,beneficiind și de carnete de voluntariat”, afirmă membrii organizației. 

Dacă ești interesat să aderi la Rețea, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul, iar organizația te va contacta pentru a-ți oferi toate detaliile necesare.

https://www.instagram.com/p/CY6uqJLIR5E/?utm_medium=copy_link

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtNEHCHuDP16eQyzlAkYFVC13y2eDMLzzzLTumbSm1LIuXWw/viewform

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // CJI angajează coordonator (-oare) de programe
Next QUIZ online pentru tineri „Datini de neuitat”
Rețeaua Națională a Consiliilor Elevilor
About the author

Rețeaua Națională a Consiliilor Elevilor

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + 18 =