Cum și de unde să încep practica privată în psihologie?


practica privată în psihologie

Ești student la psihologie sau începător și vrei să cunoști mai multe despre practica privată în psihologie? Participă la acest eveniment și află de la un psiholog cu experiență toate detaliile care te interesează.

Practica privată poate fi o adevărată provocare. Pe lângă faptul că terapeuții trebuie să-și consulte clienții, ei trebuie și să monitorizeze dezvoltarea afacerii din punct de vedere legal, financiar și de marketing.

Practica privată în psihologie poate însemna mai puțin timp în interacțiunea cu colegii și adesea oferă mai puțin sprijin decât alte oportunități de practică.

Comunitatea de psihologi din Moldova, Respiro, oferă suport atât pacienților, cât și colegilor. Din acest motiv au venit cu intenția de a organiza un webinar pentru psihologii profesioniști aflați la început de carieră.

Prin intermediul webinar-ului online, Ana Niculaes, psihologă cu experiență de practică privată de 6 ani și Co-fondatoarea Respiro, va vorbi despre pașii necesari unui psiholog la început de cale și, de asemenea, va oferi sfaturi care vor ajuta la creșterea numărului de clienți și la îmbunătățirea atmosferei afacerii din punct de vedere financiar, legal și de marketing.

Data webinar-ului: 11 Iunie 2020, ora 19:00
Intermediu: online, platforma event.on24.com.

Link de înregistrare: https://bit.ly/3et2Bx5. Eveniment organziat de Respiro.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Job // Fundația pentru Dezvoltare anunță concurs de selectare a 2 experți
Next Școala de Studii Avansate în Jurnalism te invită la Zilele Ușilor Deschise online
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *