Contribuie la promovarea culturii antreprenoriale în Republica Moldova. Participă la conferință

junior achievement, educatia antreprenoriala, oportunitate pentru tineri

Conferința „Educația Antreprenorială – promotor al dezvoltării societății” este primul eveniment regional de acest tip organizat în Republica Moldova și este dedicat pe de o parte recunoașterii importanței actorilor publici și privați în susținerea programelor educaționale implementate de către Junior Achievement Moldova, pe de altă parte importanței schimbului de bune practici între profesori, elevi, mediul de afaceri și absolvenți a programelor JA pe segmentul promovării culturii antreprenoriale.

Pe 12 aprilie se vor aduna sub același acoperiș colegi din Serbia, România, Macedonia, Albania, Belgia, Georgia și Bulgaria, experți internaționali, profesori din rețeaua JA Moldova, elevi și absolvenți ai programelor de antreprenoriat și educație economică, reprezentanți ai mediului de afaceri, donatori, ONG.

Evenimentul este organizat de către Junior Achievement Moldova în cadrul Programului „Susținerea educației antreprenoriale în Europa și Eurasia” finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova).

Vei avea parte de o experiență unică: un mix dintre activități interactive și paneluri de discuții. În cadrul celor din urmă, speakerii/vorbitorii își vor împărtăși experiența și istoriile de succes, precum și bunele practici aplicate la nivel internațional.

Mai multe detalii despre eveniment, afli aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă în concursul de pictură „Vernisaj de primăvară"
Next Fii voluntar în campania de caritate „Donează împotriva sărăciei”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + 20 =