Participă la un Concurs Național de Literatură și fii printre finaliștii debutanți


literatură concurs debutanti

Tinerii scriitori/scriitoare sau poeți/poete care încă nu au debutat o pot face acum! Participă la Concursul Național de Literatură Rețeaua Literară și ai ocazia să fii printre cei 7 finaliști care vor debuta în acest an cu propriul său volum!

Reţeaua Literară în parteneriat cu Asociația Culturală Diverbium, Republica Literară Telciu, Asociația Scriitorilor și Artiștilor Români din Spania ASARS, Revista Kryton sub egida PEN România, organizează a VI-a ediție a Concursului Naţional de Literatură Rețeaua Literară (debut) – secţiunile POEZIE şi PROZĂ. Fiecare secţiune (poezie & proză) îşi va desemna cei 7 finalişti.

Perioada de înscriere pentru concurs: 10 februarie – 10 aprilie 2019.

Finaliştii vor fi desemnaţi în prima parte a lunii mai 2020. Câștigătorii Concursului vor beneficia de un sejur complet în perioada 17-23 august 2020 în Tabăra de Literatură “Întâlnirile de la Telciu” (https://www.facebook.com/tranzbordare/) unde vor participa la ateliere de scriere creativă coordonate de importante personalități ale lumii literare românești și vor avea lecturi la Telciu și Bistrița. Câștigătorii vor avea posibilitatea (numai dacă doresc și au deja un manuscris pregătit) să publice o carte la una dintre editurile importante din România.

Textele vor fi trimise prin mail la adresa: [email protected], alături de o scurtă prezentare (cv literar + date de contact) până la data de 10.04.2020.

Condiţii de înscriere: 

  • Să nu fi debutat până acum în volum; 
  • Nu există limită de vârstă pentru înscriere;
  • Nu există condiţii în ce privește numărul de pagini, fontul ales pentru paginare, formatul în care vor fi trimise textele;
  • Cei care au debutat în antologii sunt acceptați la acest concurs.

Câştigătorii vor fi desemnaţi de către un juriu format din: Nina Corcinschi, Radu Vancu, Adriana Stan, Claudiu Komartin, Ioana Vintilă, Bogdan Crețu și Gelu Vlașin.

Descoperă mai multe oferte pentru tineri, pe youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinerele interesate de antreprenoriat pot participa la un program internațional Women in Business
Next Soros-Moldova oferă granturi pentru monitorizarea respectării drepturilor omului
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 5 =