Cele mai bune aplicații pentru gestionarea bugetului și a banilor


A calculator with the 2022 on the display

Gestionarea corectă a banilor vă poate aduce echilibrul în domeniul finanțelor. Atunci când aveți un buget personal și nu știți cum să vă gestionați veniturile, puteți fi surprins când descoperiți că banii se termină prea repede. Așadar, pentru a evita respectivele neplăceri, drept salvare pot fi aplicațiile prezentate mai jos.

1. Aplicația Mint 

C:\Users\User\Desktop\mint-for-android_p3hk.jpg

Cea mai utilizată funcție a aplicației este instrumentul de bugetare, considerat ca fiind și cel mai eficient. Conectând aplicația la contul bancar, Mint clasifică tranzacțiile, le monitorizează și poate realiza un model personalizat de buget alertând utilizatorul atunci când depășește venitul. Specializat în managementul bugetar, se sincronizează cu conturile utilizatorilor pentru a urmări cheltuielile și pentru a reda o imagine în timp real.

 2. CashControl

CashControl - Personal Finance Software, Financial management & Bookkeeping  | Learn How To Save Money Using Our Accounting Software - CashControl

O aplicație destul de familiară pentru cei care obișnuiesc să-și țină sub control cheltuielile. Aceasta gestionează plățile efectuate, dar și achitarea facturilor, oferind imagini de ansamblu asupra contului prin rapoartele generate. Cash Control vă ajută să vă actualizați bugetul prin ștergerea posibilelor investiții și puteți vizualiza oricând suma disponibilă din cont.

3. My Wallet

My Wallet App iOS & Android UI Kit Template 3 by panoplystore on Envato  Elements

Este  foarte ușor de folosit, prin care puteți fi mereu la curent cu cheltuielile proprii. Astfel, în funcție de veniturile de care dispuneți, veți putea să vă gestionați mai simplu administrarea bugetului, fiind informat la timp de toate facturile pe care trebuie să le plătiți. Veți putea realiza un buget zilnic personalizat, cu sumele necesare pentru mâncare, de exemplu, sau pentru benzină. De asemenea, aplicația vă furnizează rapoarte pe care le puterți analiza oricând dorești. 

4. Mvelopes

Mvelopes | The 5 Best Apps to Help You Save Money | POPSUGAR Tech Photo 6

În cazul în care sunteți puțin tradiționali, Mvelopes reprezintă aplicația perfectă pentru respectarea bugetului de tip numerar. Așadar, puneță numerar în plicuri, iar când fiecare plic este gol, bugetul pentru acea categorie este cheltuit pentru toată luna. Veți ști dacă puteți continua cheltuielile pentru luna curentă sau trebuie să așteptați resetarea bugetului. 

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Jidraș Valeria

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Două cărți ce îți vor servi drep ghid pentru formarea noilor obiceiuri
Next ÎMM-urile conduse de femei pot beneficia de finanțare în cadrul unui proiect
Nicoleta Geru
About the author

Nicoleta Geru

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =