CCF Moldova împreună cu Liceul „Prometeu-Prim” au lansat campania socială „Crăciunul acasă”


Organizația Copil, Comunitate, Familie (CCF Moldova) împreună cu Liceul „Prometeu-Prim” au lansat campania socială „Crăciunul acasă”, care are drept scop acumularea fondurilor pentru realizarea misiunii CCF Moldova – de a susține copiii să crească alături de părinții lor, acasă, într-un mediu armonios, sigur și protejat.

În cadrul Campaniei elevii claselor a VI-a au realizat desene cu tematica sărbătorilor de iarnă. Ca urmare, imaginea de pe tablou este folosită pentru confecționarea cardurilor de Crăciun, în varianta digitală, dar și tipărită. Imaginile de mai jos sunt propuse spre vânzare diverselor companii, persoane fizice și juridice în ajunul sărbătorilor de iarna.

Banii colectați în urma vânzării cardurilor vor fi utilizați pentru a răspunde celor mai stringente nevoi ale copiilor și familiilor defavorizate, în baza unei evaluări individuale.

Puteți să alegeți AICI unul dintre modele, după care să comunicați organizației mesajul pe care doriți să-l transmiteți, logo-ul (în cazul companiilor) și, în final, numărul de cărți poștale solicitat. Cu o donație de 40 de lei per felicitare, ajutați un copil să rămână alături de familia sa.

Pentru mai multe detalii, contactați la următorul număr de telefon: 060 16 83 14.

Sursa: ccfmoldova.org

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Congresul absolvenților USG „Democrație în mișcare” va avea loc online!
Next Ești tânăr/ă lider/ă? Participă la UPG Sustainability Leadership
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 9 =