Burse de studii pe termen scurt pentru studenți în Lituania


burse de studii Lituania

Universitatea Mykolas Romeris anunță concurs pentru burse de studii pe termen scurt. Programul este accesibil pentru studenți internaționali, inclusiv din Republica Moldova.

Universitatea Mykolas Romeris din Lituania te invită în calitate de student, pentru un schimb academic de experiență. Bursa acoperă taxa de școlarizare, pentru un termen de 1-2 semestre.

Aceste burse de studii pe termen scurt în Lituania sunt deschise pentru studenții instituțiilor de învățământ superior din mai multe țări, inclusiv Moldova.

CERINȚE DE ELIGIBILITATE:

  • Candidatul trebuie să primească o aprobare oficială de acceptare din partea instituției de învățământ superior lituaniană;
  • Candidatul trebuie să fie student al unei instituții de învățământ superior din țara respectivă menționată în tabelul de mai sus.
  • Candidatul trebuie să aibă cunoștințe bune de limbă lituaniană, engleză sau alte limbi necesare pentru a studia programul de studiu ales (minimum nivelul B2 de limbă de studiu în conformitate cu Cadrul european comun de referință pentru limbi).

Mai multe detalii despre aceste burse de studii, vei găsi pe pagina oficială a universității din Lituania (aici).

Formularul online de aplicare, îl vei găsi aici. Cererile pot fi expediate până pe data de 25 aprilie 2020. Nu rata ocazia!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Caligrafia - hobby-ul ce farmecă prin stil și eleganță!
Next Comunitatea Chișinău AI te invită la workshopul „COVID-19 vs AI”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *