Participă la instruiri pe tema eficienței enrgetice în zonele rurale


O nouă rundă de instruiri pentru locuitorii(-oarele) activi(-ve) civic din mediul rural interesați(-te) de eficiență energetică!

Transmite această oportunitate tuturor care ar putea fi interesați(-te) și motivați(-te), pentru că pregătim o comunitate de consultanți(-te) energetici(-ce) (practicieni) din toată țara. Vei învăța și implementa practici esențiale de eficiență energetică, cum să eficientizezi casele în care locuiești dar și cum să ajuți alți locuitori să obțină facturi mai mici fără să fie lipsiți de confort. Grupul de lucru, format în urma instruirilor, va fi în stare să efectueze audituri energetice pentru gospodăriile din zonele rurale.

 Cei/cele interesați(-te) de această oportunitate vor avea posibilitatea să participe la una din instruirile a câte 2 zile și anume: 19-20 octombrie sau 26-27 octombrie. Activitățile se vor organiza la Centrul de Instruire Ecologică EcoVillage (s. Rîșcova, r-nul Criuleni).

Cât costă participarea la instruiri?

Trainerii, cazarea, alimentația, transportul sunt asigurate de către parteneri și EcoVisio. Participarea este gratuită, costurile (aproximativ de 2000 lei per participant) fiind acoperite. Este de responsabilitatea fiecărui(-rei) participant(-e) să se implice activ în proiect.

Mai multe detalii sunt în formularul de aplicare: https://forms.gle/q5JyRZKpiCW6c5rD9

Termenul limită de înregistrare: 06 octombrie 2024, 23:59

Acest material a fost produs cu sprijinul guvernului elvețian. Conținutul acestuia nu reflectă neapărat punctul de vedere sau politicile guvernului elvețian sau ale organizațiilor contributive. Responsabilitatea pentru informațiile și opiniile exprimate aici le revin în totalitate autorilor.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Meet U.S. | Texas: Lone Star State
This is the most recent story.
EcoVisio
About the author

EcoVisio

No Comment

Leave a reply