Oportunitate de formare: The Nature of Community


Oportunitate de Formare: The Nature of Community – Reconectarea cu Natura și Comunitatea

Despre eveniment:

În perioada 21-30 noiembrie 2024, Ecovillage Torri Superiore din Italia va găzdui cursul de formare „The Nature of Community”. Acest curs este dedicat lucrătorilor de tineret și persoanelor care se consideră agenți ai (r)evoluției culturale și ai transformării sociale. Participanții vor avea ocazia să redescopere legăturile dintre oameni și lumea sălbatică, oferindu-le instrumentele necesare pentru a crea schimbări pozitive în comunitățile lor.

Obiectivele cursului:

  1. Dezvoltarea cunoștințelor ecocentrice: Participanții vor învăța și practica principiile dezvoltării umane bazate pe natură.
  2. Noi competențe și idei: Se vor dezvolta competențe și metode inovative pentru facilitarea conexiunii autentice și a relațiilor semnificative.
  3. Spațiu pentru explorare personală: Cursul va oferi un mediu sigur, intim și de conexiune profundă, în care explorarea personală este încurajată și susținută de comunitate.
  4. Transformare personală: Participanții vor fi ghidați prin procese inovative de transformare personală.
  5. Empatie și responsabilitate: Se va inspira o schimbare de valori și viziuni asupra lumii, promovând empatia față de toate ființele și un sentiment de responsabilitate față de mediu.

Locație și alte detalii practice?

Ecovillage Torri Superiore este un sat medieval situat în apropierea Alpilor Ligurici, la câțiva kilometri de Marea Mediterană și de granița cu Franța. Structura sa complexă, restaurată în întregime, oferă o experiență unică de ecoturism și educație de mediu. Participanții sunt rugați să ia în considerare faptul că ecovillage-ul, fiind un complex istoric, nu este complet accesibil.

Această oportunitate de formare este ideală pentru cei care doresc să devină agenți ai schimbării în comunitățile lor, promovând o viață bazată pe valori ecocentrice și conexiune autentică cu natura. Pentru a te înscrie și a afla alte detalii utile accesează acest link.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Simulation of the Washington Naval Conference
Next Bursele Girl Up: oportunități pentru justiție de gen și STEAM
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply