Înscrie-te la concursul național Premiul Media pentru Tineri 2020 – „TRĂIESC ÎN MOLDOVA”


Centrul Media pentru Tineri te invită să participi la cea de-a cincea ediție „Premiul Media pentru Tineri”, 2020. În competiție se pot înscrie tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova, pasionați de scriere, fotografiere sau filmare. În acest an, concursul media național are genericul „TRĂIESC ÎN MOLDOVA”, iar participanții au liberatea de a se exprima și de a realiza materiale, fie din perspectivă pozitivă, fie din perspectiva de provocare. De asemenea, ediția din 2020 vine cu o noutate – categoria specială „COVID -19: un altfel de 2020”. 

Conform regulamentului concursului, tinerii pot expedia fotografii – documentare, artistice sau reportaj care spune o poveste prin fotografii; videouri – vlogguri, documentare, artistice sau animație; texte – eseuri, reportaje și interviuri.

Deoarece nu putem ingnora perioada intensă prin care trece întreaga lume, vrem să aflăm și opiniile, trăirile tinerilor din Moldova, cu privire la această nouă experiență – lupta cu Coronavirus și rezistența în fața știrilor false, răspândite online. La această categorie se acceptă texte, videouri sau fotografii (citește regulamentul de mai jos).

Un participant se poate înscrie la toate categoriile – Text, Foto și Video, precum și la categoria specială COVID – 19: un altfel de 2020, doar dacă expediază câte un dosar separat pentru fiecare categorie.

Dosarul, format din formularul de participare și produsul media, este așteptat în perioada 7 aprilie – 30 septembrie, 2020. Produsul media (text, video sau fotografie) trebuie să fie realizat în perioada ianuarie 2020 – septembrie 2020, dar să nu fi fost expediat la un alt concurs.

Tinerii care se înscriu în concurs au șansa să câștige laptopuri, camere de luat vederi, telefoane și alte utilaje ce pot contribui la dezvoltarea abilităților unui/unei tânăr/e pasionat/e de media.

Juriului, format din specialiști în domeniu, îi vor fi expediate doar materialele ale căror autori au respectat regulamentul concursului. Membrii juriului vor aprecia creativitatea, mesajele transmise, calitatea produselor.

Se acceptă expedierea materialelor în limba română și limba rusă.

Atenție! Câștigătorii ediției 2019 nu se pot înscrie la concurs.

Pentru mai multe informații, te rugăm să citești regulamentul AICI.

După ce ai realizat produsul, descarcă și completează Formular Premiul Media 2020.

Dosarul complet (formular + material) îl vei expedia pe adresa premiul.media@gmail.com.

Vezi  AICI cum a fost la Premiul Media pentru Tineri, ediția 2019.

Pentru alte detalii, scrie-ne https://www.facebook.com/youth.media.moldova/.

Premiul Media pentru Tineri este primul concurs media pentru tineri, organizat la nivel național de către AO „Centrul Media pentru Tineri” în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie, cu susținerea financiară a Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ).

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Camera de Comerț și Industrie angajează Manager pe programe de instruire
Next CJI invită comunicatorii din organizațiile societății civile la o instruire online
Centrul Media pentru Tineri
About the author

Centrul Media pentru Tineri

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + six =