Oportunități Echo360 pentru inovație și impact în educație


Granturi Tech Echo360 e3: Sprijin pentru Învățare Inspirată și Inovatoare

Echo360 e3 Tech Grants oferă până la 20 de granturi sub formă de bani sau software în valoare de până la 2.000 USD (în numerar) sau până la 5.000 USD (în software) pentru fiecare dintre cele două categorii ale programului:

Categoria EchoImpact:

Granturi EchoImpact: Pentru partenerii care deja folosesc o soluție Echo360. Alăturați-vă unui grup mic din colegii dvs. pentru a susține adoptarea Echo360 în instituția dvs. Instruitori, cercetători și personalul central interesat să îmbunătățească rezultatele elevilor cu Echo360 sunt încurajați să aplice. Fiecare cerere câștigătoare va primi: 2.000 USD în numerar pentru a susține un proiect la alegerea lor. Finanțare integrală pentru a se alătura colegilor lor într-un workshop de 2 zile la fața locului (inclusiv zboruri, mese și cazare) pentru a discuta despre adoptarea Echo360 în instituția lor.

Categoria EchoInnovation

Granturi EchoInnovation: furnizarea de soluții software pentru a ajuta profesorii și formatorii să dezvolte practici inovatoare care îmbunătățesc implicarea în învățare. Fiecare cerere câștigătoare va putea utiliza software-ul interactiv Echo360 în valoare de până la 5.000 USD din următoarele produse: EchoVideo, EchoAuthor, EchoEngage sau EchoExam. Vă rugăm să rețineți: pentru unele opțiuni de software, IT-ul și administrația organizației trebuie să ofere acces pentru integrări pentru a asigura accesul complet la platforme.

Când? Unde? Cum?

22 martie: Închiderea aplicațiilor.

1 aprilie: Notificarea beneficiarilor de granturi.

17 – 18 aprilie: Workshop-ul Granturilor EchoImpact din regiunea EMEA

7 – 8 mai: workshop-ul Granturilor EchoImpact din regiunea APAC Octombrie 2024: Workshop-ul Granturilor din America de Nord (datele vor fi stabilite ulterior).

Înscrieri și detalii pe – e3 Tech Grants – Echo360

Pentru întrebări, vă rugăm să contactați pe Alison Maloney, Director Echo360 Professional Learning echoanzchampion@echo360.com

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous English Conversation Club | African Americans and the Arts
Next Oportunitate de Carieră: Administrator la „MOLDOX”
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + ten =