Implică-te în cadrul unui voluntariat internațional din Franța


franța voluntariat

Tinerii interesați de voluntariat în organizații comunitare, pot aplica pentru 3 oportunități de voluntariat în Franța! Dacă te interesează cultura franceză și ai vrea să ajuți oamenii de acolo, citește articolul până la capăt și află cum o poți face!

Locații-gazdă în Franța:

  • Kerassel (Bretania);
  • Blois (Franța Centrală);
  • Elne / ArgelesSur-Mer (Coasta de Sud).

Voluntarii vor câștiga:

  • O șansă de a învăța și exersa limba franceză, engleză sau spaniolă;
  • Experiență în lucrul cu turiști, familii cu venituri mici, voluntari locali, imigranți, tineri etc.
  • O șansă de a se încerca în cultură, sport, organizație, public-speaking, dezvoltare durabilă, dezvoltare comunitară, rețele sociale social etc.

Pentru mai multe informații, urmați acest link. Vă rugăm să citiți cu atenție, deoarece fiecare proiect are aranjamente diferite despre cazare, transport, mâncare etc.

Aplicați trimițând CV-ul și scrisoarea de motivație (cu subiectul e-mailului dvs. menționând exact proiectul) pe advit_team@yahoo.com.

Service Volontaire International” (SVI) este o organizație Franco-Belgo-Vietnameză, non-profit, non-religioasă, asociație non-politică creată de către și pentru voluntari. SVI este recunoscut oficial ca tânără organizație de către Ministerul Belgiei pentru Tineret și acreditat de Comisia Europeană pentru trimitere și coordonare Erasmus + și Programul European de Voluntariat (EVS).

SVI participă la programe de schimb internațional în mai mult de 80 de țări, inclusiv Belgia și Franța. Obiectivul principal al organizației este să pregătească, să trimită și să găzduiască voluntari care doresc să participe la nivel internațional în proiecte / tabere de lucru organizate de alte asociații locale, nonprofit.

Descoperă mai multe oportunități de dezvoltare personală urmărind youth.md!

Previous CJI revine la Bălți cu educația media pentru profesorii din nordul țării
Next Vrei să scrii, dar nu știi de unde să începi? Vino la Storytelling Lab și descoperă secretele
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *