Douăzeci de antreprenori începători pot obține asistență financiară pentru dezvoltarea afacerii


asistența financiară pentru antreprenori începători

Proiectul „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade), va oferi asistență financiară pentru crearea sau dezvoltarea micului business pe ambele maluri ale Nistrului. 

Douăzeci de antreprenori începători/cu experiență pot obține în acest scop suport pentru procurarea de bunuri și servicii în valoare de până la 15.000 dolari SUA per propunere selectată.

Asistența financiară va fi oferită prin intermediul Agenției de Inovații și Dezvoltare și European Business Association. Programul este finanțat de Suedia și implementat de PNUD Moldova.

Antreprenorii selectați vor mai beneficia de îndrumare și consiliere individuală în afaceri pe parcursul a doi ani, precum și de seminare tematice gratuite. Asistența oferită va ajuta întreprinzătorii de pe ambele maluri ale Nistrului să gestioneze mai eficient noile provocările și să depășească criza provocată de pandemia COVID-19.

Cine sunt eligibili să se înscrie?

Solicitanții eligibili sunt antreprenorii din regiunea transnistreană și Zona de securitate. Debutanții în afaceri sau cu experiență, cu idei inovatoare și adaptate necesităților curente ale pieței. Prioritate vor avea femeile antreprenoare și întreprinzătorii care vor angaja persoane social vulnerabile.

Cum aplici pentru acest program?

Propunerile de proiect pentru obținerea finanțării pot fi depuse în perioada 10 iunie – 15 iulie, 2020. Propunerile vor fi acceptate doar înainte de termenul limită.

Aplicațiile vor fi trimise la următoarele adrese de e-mail info@innovation.md  și cornelia.panico@undp.org  în format electronic și în format pdf. Propunerile incomplete sau cele scrise de mână, inclusiv anexele, nu vor fi considerate eligibile.

Formularele de aplicare, condițiile de participare la concurs, precum și criteriile de evaluare a propunerilor de proiect sunt disponibile aici.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Job // Programul EU4Moldova angajează doi consultanți locali pentru regiunea Cahul
Next Tabăra de vară online pentru copii unde vei învăța logică și programare pentru începători
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *