Termeni de referință // Servicii hoteliere și de alimentare pentru 24 de persoane


Centrul de Informare și Resurse PRO BONO selectează o companie care prestează servicii hoteliere și de alimentare în cadrul Academiei Wellness, activitate parte a proiectului „Wellness PRO (F)” finanțat de Uniunea Europeană și implementat de People in Need în colaborare cu CIR PRO BONO.

Academia Wellness reprezintă o activitate destinată pentru 20 participanți din diverse categorii: refugiați, adolescenți, femei, persoane cu dizabilități și persoane de etnie romă, participanții vor beneficia de o serie de activități incluzive, instruiri bazate pe subiectele: bunăstare emoțională, spirituală, intelectuală, fizică, de mediu, financiară, ocupațională și socială, care se vor desfășura pe o durată de 4 zile (3 nopți cazare), în Bălți.

Pentru selectarea companiei de servicii hoteliere și de alimentare, vor fi cerute următoarele calificări:

  1. capacitatea de cazare și alimentare a 24 de persoane;
  2. dotarea cu sală de conferințe;
  3. dotarea cu rampă pentru accesul persoanelor în scaun cu rotile;
  4. oferta financiară.

Prestatorul va comunica costul per persoană cazată, inclusiv și cheltuielile de alimentație, acestea vor include: costul per persoană pentru mic dejun, prânz, cină. Plata pentru serviciu se va realiza după prestarea serviciului. Plata va fi prezentată în MDL.

Mai multe detalii despre condiții și solicitări, găsiți în Termeni de Referință.

Dosarul de participare va fi transmis până în data de 15.11.2024, orele 17:00, prin e-mail la adresa cir.probono@gmail.com cu mențiunea „Companie de prestare a serviciilor hoteliere și de alimentație”.

Pentru informații și detalii suplimentare ne puteți contacta la adresa de e-mail: jalbu.probono@gmail.com.

Activitatea este parte a proiectului „Asigurarea demnității și rezilienței comunităților vulnerabile prin abilitarea socio-economică”, realizat de People in Need Moldova, din resursele SOS Ukraine, donații directe din partea poporului ceh.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Aurora Humanitarian Initiative – inițiativa de impact global
This is the most recent story.
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply