Concurs pentru școlile din Republica Moldova prin care pot câștiga 20 de laptopuri


concurs pentru scoli RM

Absolvenții programelor de schimb de experiență ale Ambasadei Statelor Unite ale Americii cu susținerea financiară a acesteia anunță un concurs public (pentru toate școlile și instituțiile de învățământ preuniversitar din Republica Moldova) prin care vor fi oferite 20 de laptopuri Google ChromeBook.

Ce presupune acest concurs: 

În rezultatul concursului, douăzeci de laptopuri Google Chrome vor fi oferite uneia sau mai multor școli din Moldova, care la rândul lor, le vor oferi elevilor spre utilizare pe o perioadă determinată de timp (determinată de școală) și în baza unui contract tripartit între elevi, părinții/tutorii acestora și școlile unde acești copii învață.

Cum are loc înscrierea: 

Prin concurs va/vor fi desemnată/desemnate școlile și elevii care vor beneficia de aceste calculatoare. Pentru a câștiga elevii și cadrele didactice din școli sunt invitați să înainteze împreună o propunere de proiect prin care ei vor demonstra cum vor utiliza aceste calculatoare în procesul de învățare (la ore) și în afara orelor (activități impact comunitar).

Pentru mai multe informații privind tipul propunerilor care sunt așteptate, vă rugăm insistent să consultați Regulamentul concursului și formularul de depunere a dosarului. Tot acolo, pot fi consultate și alte detalii, precum criteriile de eligibilitate și selecție.

Scopul proiectului: 

Prin acest concurs, absolvenții programelor de schimb de experiență și Ambasada Statelor Unite ale Americii ține să susțină dreptul copiilor la educație și să sporească accesul acestora la educația online, tehnologiile informaționale moderne și să sporească gradul de alfabetizare digitală a tinerilor și a persoanelor din comunitățile lor.

Termenul limită: 25 ianuarie 2021

Parteneri: Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și Asociația Companiilor de Creație.

Organizatori:

  • Roman Sorocan – absolventul programului FLEX 2008-2009, Specialist în transformare digitală prin Google Workspace;
  • Oxana Draguța – absolventa programului Hubert Humphrey Fellowship Program 2016-2017, coordonator de proiecte educaționale, CE PRO DIDACTICA;
  • Iulia Țvigun – absolventa programului UGRAD 2013-2014, designer și specialist în comunicare.

Acest concurs a fost finanţat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările şi concluziile din acest regulament aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Descoperă mai multe oportunități și activități pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ai între 14 și 19 ani? Ești interesat de cinematografie? Participă la un program pentru tineri Zero la Purtare 2021
Next Activități de weekend // Participă la CITY CHRISTMAS NIGHT: Ce se întâmplă în oraș – rămâne în oraș!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply