Workshop pentru profesori: Metode de învățare prin joc și artă


metode de învătare prin joc și artă

PlaYouth invită pe 6 iunie 2020, la un eveniment online despre Metode de învățare prin joc – Animație Socio-educativă. Workshop-ul va conține exerciții și va fi unul dinamic, adaptat la situația actuală.

Alături vă vor fi traineri cu experiență în domeniul educației și profesori pasionați de meseria lor, ca să împărtășească din experiența de a preda de acasă.

Invitații acestui workshop:

  • Andrei Dobre:

Andrei deține certificări de formator (2011), lucrător de tineret (2012), manager de proiect (2013) și evaluator de proiecte (2016). El este licențiat în sociologie (2010) și master în Managementul Resurselor Umane (2012), iar din anul 2015 este doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din București, tema sa de cercetare fiind Studiul societății civile și implicarea acesteia în politicile de sănătate.

Din ianuarie 2011, Andrei a lucrat, pe rând cu: Fundația Geron (sociolog), Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile – FDSC (office manager; asistent de proiect/coordonator training; asistent program de finanţare/expert DoRIS), Asociația React (expert monitorizare/expert dezvoltare), iar din septembrie 2015 până în prezent, cu Romanian Angel Appeal Foundation (sociolog/ofițer monitorizare și evaluare/coordonator proiect).

De asemenea, o importantă componentă în procesul de dezvoltare personală și profesională a lui Andrei o reprezintă activitatea lui în Organizația Națională Cercetașii României (ONCR)

Care e scopul acestui program?

Prin acest program, PlaYouth vrea să își împărtăsească viziunea sa asupra educației. Organizatorii cred cu tărie că, pentru a putea fi instrumentele optime de care au nevoie cei mici pentru a se dezvolta armonios în continuare, este necesar ca adulții să crească și să se dezvolte personal.

Taxa de participare: 40 RON /persoană;

Evenimentul va avea loc în data de 6 iunie 2020, ora 11:00. Mai multe detalii vezi aici.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // CICO angajează consultanți în Colectare de Fonduri, Management financiar și HR
Next Inițiativă civică: Lecturi în voce cu Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + six =