Scrie un scenariu și câsțigă premii bănești. Oportunitate pentru toți cei pasionați de scris


oportunitate pentru tineri scrie un scenariu

Ai pasiune faţă de film şi scrierea scenariilor? Eşti interesat(ă) de drepturile omului și ești bun(ă) la scris? Atunci, HomoDiversus vine cu o oportunitate perfectă pentru tine.

Cine poate participa la concurs?

Scenariști, cineaşti, amatorii de film, animaţie şi storrytelling pot scrie un scenariu destinat realizării unui film de animație de scurtmetraj (durata patru-cinci minute) ce abordează subiectul actelor de tortură ca o încălcare gravă a drepturilor omului. Cel mai bun scenariu va fi selectat de către un juriu format din profesioniști din domeniul drepturilor omului şi casa de producţie care va realiza filmul de animaţie.

Scenariul câştigător va fi premiat cu 5 000 de lei.

Criterii de evaluare:

Juriul va analiza fiecare scenariu cu diligenţă în privinţa următoarelor componente cheie: construcția pronunţată a personajului şi a structurii dramaturgice, firul narativ intrigant și mesajul universal transmis. Suplimentar, se va puncta capacitatea impactului emoțional asupra spectatorilor care în urma vizionării filmului vor realiza consecințele actelor de tortură și vor înţelege importanța dreptului victimelor la reabilitare. Este foarte important ca istoria să fie bine închegată cu arca personajului şi cu tema filmului.

Trimite scenariul tău până pe 31 iulie 2020 la adresa electronică info@homodiversus.org, cu titlul „SCENARIU PENTRU ANIMAȚIE”.

Organizatorii promit să-l citească cu atenție și să-l discute în echipă, iar dacă vei fi selectat(ă), vei avea șansa să faci cunoștință cu lumea animației și să participi la procesul de creație.

Mai multe detalii despre această oportunitate, criteriile de selecţie şi ce aşteptări au de la tine, poţi afla direct de la organizatori în cadrul unei sesiuni LIVE care va avea loc pe 23 iulie, la 16.00 pe pagina evenimentului.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ODIMM și EFSE lansează un parteneriat strategic
Next Student în Diasporă // Impresii și concluzii despre studenția în Germania de la Cătălina Albu
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − two =