S-a dat startul depunerii cererilor pentru Premii Europene 2020

Concurs pentru elevi

premii europene, Concurs pentru elevi

S-a dat startul depunerii cererilor pentru Premii Europene 2020. În fiecare an Biroul Central de Asistență eTwinning decernează, 4 proiecte pe categorii de vârstă și 8 la categorii speciale, cu Premii Europene. Crezi că proiectul tău merită un premiu anul acesta? Găsește formularul de înscriere pe Twinning Live.

Elegibilitate:

Toate proiectele eTwinning deținătoare de Certificate Europene de Calitate pot să se înscrie în Competiția pentru Premii Europene. Dacă proiectul tău are un Certificat European de Calitate, înscrie-te în competiție.

De asemenea, pentru a participa la competiție, proiecte trebuie să demonstreze că au fost active în anul precedent. Dacă proiectul este câștigător, doar acei parteneri care sunt deținători ai Certificatului European de Calitate pot să participe la competiția pentru Premii Europene. Cu toate că proiectele pot aplica doar odată pentru premiile eTwinning, dacă ele au dovedit îmbunătățire de-a lungul timpului, ele pot participa a doua oară.

Categoriile de vârstă sunt:

  • Elevi până la 6 ani;
  • Elevi cu vârsta între 7-11 ani;
  • Elevi cu vârsta între 12-15 ani;
  • Elevi cu vârsta între 16-19 ani.

Ce este e Twinning?

Rețeaua eTwinning este o comunitate formată din 644408 de cadre didactice și 204080 de școli din 33 de țări europene (cele 28 de state membre UE, precum și Republica Islanda, Elveția, Regatul Norvegiei, Republica Turcia și Republica Macedonia). În martie 2013 a fost lansat eTwinning Plus, o extensie parțială a eTwinning, un proiect pilot adresat țărilor din Parteneriatul Estic (Armenia, Azerbaijan, Georgia, Moldova, Ucraina) și Tunisia. 

S-a dat startul depunerii cererilor pentru Premii Europene 2020 marca eTwinning Moldova. Puteți depune cererile până la 25 noiembrie, 2019. Pentru mai multe detalii despre regulament, accesați acest link.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous O nouă sesiune de împărtășire a experienței educaționale internaționale
Next Instituția din care faci parte poate participa la programul The Fulbright Specialist Program 2020
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 10 =