Participă la școala de vară „Dezvoltarea Sistemelor Embedded” și progresează în inginerie

Fab Lab, școală de vară, inovații, Clubul Ingineresc Microlab, Dezvoltarea Sistemelor Embedded

Clubul Ingineresc Microlab organizează școala de vară „Dezvoltarea Sistemelor Embedded” – Ediția 2018. Timp de 5 zile, în două sesiuni lucrative: 2-6 iulie și 9-13 iulie, participanții își vor dezvolta abilitățile inginerești într-un domeniu inovator și cu perspectivă.

Punctele forte care reprezintă conceptul principal al Școlii de vară:

  • Team work- pe întreaga perioadă a taberei de vară, participanții vor lucra în echipe;
  • Lecții teoretice- mentori calificați în domeniu vor împărtăși experiența și cunoștințele lor;
  • Lecții practice- echipele vor realiza proiecte personale implicând cunoștințe elementare de programare;
  • Concurență – la final de zi lucrătoare vor avea loc competiții între dispozitivele create de fieacre echipă;
  • Comunitaten- MicroLab este  un “meeting-point” pentru oamenii interesați în tehnologiile embeded, iar participanții vor avea oportunitatea să se alăture comunității;
  • Toți cei implicați vor beneficia de un curs simplificat pentru începători și vor fi ghidați atât în sfera dezvoltarii  tehnice a sistemelor embedded, cât și în fazele de dezvoltarea a unui astfel de proiect.

Nu sunt limite de vârst pentru participanți, oricine are dorință de a se dezvolta și de a învăța lucruri noi de la specialiști în domeniu poate participa la Școala de Vară “Dezvoltarea Sistemelor Embedded 2018”, pentru aceasta trebuie doar să completeze formularul de participarepâna pe data de 28 iunie. Candidații selectați vor fi anunțați pe 30 iunie.

Participarea la acest eveniment este gratuită, iar studenților din ultimul an, care au dorința să-și facă o carieră în acest domeniu, compania Arobs le oferă un intership cu perspectivă de angajare.

Locul desfășurării evenimentului este spațiul de creație FabLab (Chisinau, Studenților 9/11). Program orar: 9:00 – 17:00 cu pauze periodice.

Școala de vară este organizată cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei, în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei cu Departamentul Microelectronică şi Inginerie Biomedicală și Departamentul Ingineria Software şi Automatică , compania AROBS Software, centrul de excelență din domeniul TIC, Tekwill și FabLab.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB// Carpisa Moldova angajează un Social Media Manager creativ
Next „Transformă pasiunea într-o afacere" - Training pentru tineri cu dizabilități
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =