GROW ME UP te invită la un eveniment de dezvoltare personală: Eco&Stylish cu Ana_ecoblog


Un nou eveniment de dezvoltare personală pentru tineri marca Grow Me Up “Eco&Stylish with Ana_ecoblog”, oferă tuturor tinerelor șansa de a dobândi cunoștințe noi în domeniul ecologiei . Împreună cu Ana , fondatoarea magazinului online “conștient.md” veți aborda cel mai trendy subiect al secolului 21: Cum să devii eco. 

În cadrul acestui eveniment de dezvoltare personală vei primi sugestii despre:

  1. metode de reciclare 
  2. alternativele produselor poluante 
  3. cum poți deveni #maieco 
  4. ce impact au aceste schimbări asupra mediului
  5. alte curiozități și idei despre ecologie
  6.  abordarea unui stil de viață eco. 

Echipa de la Grow Me Up te așteptă pe 23 februarie, ora 13:00, în incinta Bibliotecii Publice de Drept. Pentru a fi prezentă la eveniment, completează acest formular.

Despre Grow Me Up:

Grow Me Up este un proiect care tinde să contribuie la soluționarea a cîtorva probleme semnificative pe care le au tinerele din RM. Ținînd cont de aceste probleme. Acesta și-a propus ca scop dezvoltarea pe plan personal și profesional a tinerelor, dar și acordarea unui impuls motivațional fiecăreia din ele.

Grupul țintă a proiectului sunt domnișoarele cu vîrsta cuprinsă între 15 și 18 ani. Participantele proiectului vor beneficia de un curs inovativ și complex, ce include training-uri, workshop-uri, teambuilding-uri, dezbateri, sesiuni informative, întîlniri neformale, offline-uri și multe alte activități interesente.

Grow Me Up oferă 3 cursuri cu tematici diferite: sănătate, feminitate și dezvoltare profesională. Aplicantele își aleg singure cursul în dependență de preferințele și preocupările sale. Acesta este un proiect care are drept scop susținerea, motivarea și dezvoltarea personală și profesională a tinerelor. În această cheie de idei, organizația tinerelor din Chișinău vine cu un nou eveniment. 

Alte oportunități pentru tineri găsesti în categoria Educational si Divertisment.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ofertă de muncă: consultant pentru analiza bugetelor locale în trei regiuni
Next Concurs pentru Elevii Centrului de Excelență în Construcții
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × three =