Biblioteca Națională te invită la expoziția de tapiserie şi batik, semnată de Alexandra Ciuhrai


expozitia de batik si tapiserie

Biblioteca Națională a Republicii Moldova te invită la expoziția personale de tapiserie şi batik cu genericul „KALPASTHANA – Drumul vieţii. Momente fascinante” semnată de Alexandra Ciuhrai.

Tapiseria şi Batikul – este una din multiplele pasiuni ale personalităţii sale neordinare. Alexandra este şi psihoterapeut, membru al Asociaţiei psihologilor din Republica Moldova PsihologiPROF, fondatoarea YOGA CENTER AMRITA, iogaterapeut şi osteopat, specialist, expert a astrologiei indiene DJIIOTIŞ.

Melodia miraculoasă a frumuseţii aşa este caracterizată firul vieţii Alexandrei Ciuhrai. Din tinereţe, ocupându-se cu dansul (Miss Moldova BELLYDANCE 2009), aflându-se în lumea minunată a sunetelor, a mişcărilor graţioase şi expresive, ea a redat şi în lucrările sale, în tapiserie, aceleaşi mişcări, forme şi culori, încântând publicul. Lucrările sale sunt pătrunse de ceva mistic, dar în acelaşi timp şi de eleganţă şi simplitate, acestea fiind influenţate de experienţa de meditaţie şi de şlefuire a liniilor corpului prin dansuri şi hatha-yoga.

Alexandra Ciuhrai s-a născut la 25 septembrie 1976 în or.Chişinău. A absolvit Şcoala de Arte “A. Şciusev”, Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, specialitatea “Arta plastică decorativă”. La expoziţie sunt prezentate lucrări în diferite tehnici, tehnică mixtă : tapiserie, batic. Lucrările sale pline de energie şi expresivitate, sunt pătrunse de adânci sensuri filosofice, de cunoştinţe despre soartă şi drumul vieţii. Fiecare lucrare este remarcată de o anumită etapă sau întorsătură a destinului, ceea ce a şi definitivat denumirea expoziţiei “DRUMUL VIEŢII. MOMENTE FASCINANTE”. Lucrările Alexandrei Ciuhrai se regăsesc în colecțiile personale din Europa şi Moldova.

Expoziția va avea loc la 6 decembrie 2019, ora 15.00, Sala de lectură a secţiei “Colecţie de Artă şi Hărţi”, blocul 2, (str. 31 August 1989, nr. 78 ).

Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 6 decembrie 2019 – 2 februarie 2020.

Pentru mai multe detalii, accesează linkul https://bit.ly/2On83Hw

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate pentru tineri: Participă la un curs gratuit „Educația Financiară pentru Tineri”
Next Vino la un eveniment despre serviciile de PR și comunicare pentru un start up
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − eleven =