Atelier de dramaturgie pentru adolescenții din regiuni


atelier de dramaturgie

Atelier de dramaturgie pentru adolescenții cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani. Se va acorda prioritate tinerilor din zone rurale și centre raionale. Prinde șansa și participă!

În carantină toată lumea citește, privește filme, petrece (în sfârșit) timpul cu familia, se bucură de o vacanță neprevăzută și se spală des pe mâini. Așa se spune pe rețelele de socializare?!

De fapt, în carantină părinții se gândesc cu ce-și vor hrăni mâine și la toamnă copiii. Când se va termina carantina vom reveni la modul de viață cu care ne-am obișnuit? Pe lângă multiplele activități zilnice, și școala s-a mutat acasă. Ce poți să faci ca să reziști? Nu e nici pe departe cea mai dorită sau romantică perioadă.

Cum își petrec timpul adolescenții? Ce întrebări își pun? Ce frici și ce așteptări au? Ce-i deranjează cel mai tare și cum văd ei viitorul?
De la discuții la scris. De la scris la analiză.

Timp de trei zile, autoarea dramatică Inna Cebotari, va conduce un workshop cu șase tineri care vor afla cum se scrie o istorie, cum se analizează și se lucrează la un text. Nu trebuie să fii primul în clasă la limba română ca sa aplici. Trebuie doar să vrei să te exprimi, să spui o istorie, să faci cunoștință cu oameni noi și să te (auto)descoperi.

Întâlnirile în cadrul acestui atelir de dramaturgie, vor fi safe, pe Zoom în perioada 5,6,7 iunie. Pentru a aplica la atelier, trimite o scrisoare de intenție pe cpcazart@gmail.com

Informații importante pentru aplicanți:

Data limită de aplicare: 27 mai;
Anunțarea rezultatelor: 31 mai;
Vârsta participanților: 12 – 18 ani;
Se va da preferință aplicanților din zonele rurale și centrele raionale.

Această activitate este organizată de AZART Centrul de Proiecte Culturale și face parte din proiectul Informa(l)-program de educație ecologică, civică și artistică în comuna Hîrtop – finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, prin proiectul: Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs Internațional de Creație Literară pentru elevii claselor I - VIII
Next Go Online: Proiect ce oferă suport pentru ÎMM-uri pentru trecerea la comerțul electronic
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 5 =