Vino la festivalul de muzică Gustar


gustar.md

Festivalul de muzică GUSTAR

Ce?  Festival de muzică Gustar 2017

Când ? 19-20 August 2017, 10:00-22:00

Unde? Butuceni, Orhei, Moldova  

Scurtă descriere: Valea Orheiului Vechi are o amprentă istorică – cea a legendarului Dragon. Faceți cunoștință cu acest legendar Dragon – Gustar! Situat pe structurile geologice formate cu 13 milioane de ani în urmă, pe locul unde Estul se întâlnește cu Occidentul, Gustar a jucat un rol legendar – protector al acestui pământ. El a fost devotat pământului, așa că a avut grijă de el, pentru ca acesta să fie mereu rodnic și bogat. Descendenții actuali ai oamenilor din antichitate trimit un omagiu protectorului lor la sfârșitul lunii august, când sărbătoresc „Gustar-ul”. În alegerea numelui acestui festival, oamenii s-au inspirat din numele celei mai călduroase luni a anului.

Pe 19 și 20 august 2017, dragonul Gustar va fi renăscut în cuibul său nativ! În aceste zile vom sărbători Vara, Viața și dragostea pentru pământurile noastre, dansând pe ritmul cântecelor din folclorul balcanic.

În curând veți putea găsi mai multă informație despre bilete și orarul detaliat al evenimentului pe site-ul : https://www.facebook.com/Festival.Gustar/

Sursa: https://www.facebook.com/events/100138140635454/

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Află totul despre obținerea vizei în Quebec
Next Vizitează Armenia cu ERASMUS+ şi învaţă despre digital storytelling