Un concert grandios dedicat în exclusivitate tinerilor


zit

Petrece Ziua Internațională a Tineretului la un concert inedit care va avea loc la Varnița, ora 16:00, în cadrul proiectului „Capitala Națională a Tineretului”!

Cine organizează? POT Music, Asociația de Tineret “Șansa”, Capitala Națională a Tineretului, Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova în parteneriat cu OWH Studio, CRONOGRAF, Primăria Varnița

Ce? ZIT 2017 – Ziua Internațională a Tineretului 2017

Când? 12 august 2017, cu începere de la ora 16:00

Unde? Varnița

Ziua Internațională a Tineretului va fi sărbătorită deosebit la Varnița, căci se anunță un concert grandios dedicat în exclusivitate tinerilor!

  Youth Orchestra, The Glimpse, Kapushon, AmberTraps, Sillage, FlashBlood, Hi Mum și Via Dacă vor fi trupele ce vor încinge atmosfera, iar Bboy’s Show și Sis’n’Bro te vor provoca să dansezi și să te bucuri de muzică bună! Vor mai fi organizate ateliere, expoziții și un târg la care vei descoperi lucruri frumoase! Și pentru că surprizele sunt cele care fac serile de vară unele de neuitat, la final te vei putea bucura de proiecția unui film ales cu grijă de Caravana CRONOGRAF Tur și de un after-party incendiar cu DJ Kirumba!

  Fii activ, fii tânăr și vino la ZIT 2017!

Detalii: https://www.facebook.com/events/117519338822452/?active_tab=about

Distrează-te cu youth.md
Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Cum să îți lansezi afacerea pe amazon.com
Next Picnic inedit în stil boho-chic