Ți-ai ocupat deja locul la Developing a Digital Future ? Dacă nu, atunci grăbește-te


În data de 21 Septembrie 2017, Amdaris va fi gazda conferinței Developing a Digital Future, organizată sub patronajul acesteia la Centrul de Excelență în domeniul TIC- Tekwill, Chișinău, Moldova.

Cine ? Amdaris

Ce ? Developing a Digital Future

Când ? 21 Septembrie 2017, orele 08:30

Unde ? Tekwill,str.Studenților 9/11

Detalii:

Invitatul de onoare al acestei conferințe, nume relevant din tehnologia informațiilor, este Jon Skeet – dezvoltator software de talie internațională la Google (Londra), care este pasionat de C# și despre care se spune, citat: ”Give him a puzzle about how C# behaves, and Jon is a happy bunny”.

În cadrul acestei conferințe veți încerca să definiți și să dezbateți cum va arăta viitorul industriei de software, punând accentul pe tehnologiile-cheie, inovație și resurse.

Mai mult ca atât aveți marea șansă să participați și la o ”masă rotundă” la care veți putea să-i adresați întrebări invitatului, și veti avea parte și de o demonstrație live de scriere a unui cod de expertul Jon Skeet. Amdaris s-a străduit ca această oportunitate să fie accesbilă pentru cât mai multă lume, și din aceste considerente participarea este aboslut gratuită, evenimentul desfășurându-se sub patronajul exclusiv al companie Amdaris. Vă recomandăm să vă asigurați participarea la acest eveniment înregistrându-vă cât mai devreme cu putință.

În situația în care din anumite cauze sau circumstanțe nu veți putea fi prezent la eveniment, vă rugăm să anulați rezervarea pentru a permite altor persoane să se înscrie.

 

Sursă: https://www.eventbrite.co.uk/e/developing-a-digital-future-with-jon-skeet-registration-36140890376

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Participă la Hackathon şi explorează datele despre tineri!
Next BEST Chișinău te provoacă să ai o studenție memorabilă