Summer Leadership Academy! 4 săptămâni de training-uri în limba engleză, la care vei învăța cum să devii un adevărat lider

Liceul Spiru Haret, American Language Center, Summer Leadership Academy

American Language Center (ALC), cu susținerea Liceului Teoretic ”Spiru Haret”,  organizează Summer Leadership Academy (SLA). Proiectul are drept scop cultivarea tinerilor lideri și promovarea acestora în societate.  

Obiective generale:

  • Promovarea leadership-ului printre rîndurile adolescenților;
  • Încurajarea lucrului în echipă;
  • Intensificarea activității sociale prin intermediul dezvoltării calităților de lider ( comunicarea eficientă, planificarea, empatia, captarea atenției în public, persuasivitatea, etc.);
  • Îmbunatățirea capacităților de comunicare într-o limbă străină.

Întreaga serie de training-uri în limba engleză se va desfășura în cadrul Liceului Teoretic “Spiru Haret”, cuprinzând circa 25 de tineri între 14 și 17 ani. Participanții vor fi selectați în urma unui interviu în cadrul căruia va fi evaluată cunoașterea limbii engleze, dar și motivarea tânărului de a  lua parte într-un astfel de proiect.

Perioada de desfășurare:

18 iunie 2018- 13 iulie 2018.

Proiectul va conține 3  sesiuni săptămânale (Luni, Miercuri, Vineri), a câte 4 ore fiecare. Fiecare săptămâna va reprezenta un modul de studiu aparte. Taxa de participare, de 2700 de lei, include prânzul, toate sesiunile, materialele de lucru și prezența la un eveniment de follow-up din toamna 2018.

Oportunitatea dată este potrivită pentru tinerii care au nevoie de un impuls de a se manifesta în comunitatea lor, dar și pentru a deveni mult mai fluenți și liberi vorbind limba engleză.

Primind informație și metode concrete de aplicare în practică, participantul va căpăta încrederea, curajul și capacitatea de a rezolva atât problemele personale, cât și cele de importanță comunitară.

Pentru a vă înregistra, completați acest FORMULAR, până pe 7 iunie 2018.

Mai multe detalii puteți afla AICI sau de la organizatori, la următoarele date de contact: leadersfactorymd@gmail.com ; tel. 022 22 58 60/+373 78 88 68 63.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous VOX// Machiajul la școală - DA ori BA? Opinia elevilor, a părinților și a profesorilor
Next JOB// Interakt Media angajeazăm Sales Manager