Se caută 15 sculptori pentru a participa la Tabăra de vară „Istorie, cultură și civilizație românească”

sculptori, Ungheni, Tabără,

Foto simbol: allemanstudios.com

Primăria municipiului Ungheni în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca organizează, în perioada 06-26 august 2018, Tabăra Internațională de Sculptură în Piatră “Istorie, cultură și civilizație românească”, Ediție specială dedicată Centenarului Marii Uniri. În cadrul Taberei Internaționale de Sculptură în Piatră, vor fi invitați 15 sculptori din Republica Moldova, România și alte țări, care vor executa sculpturi din piatră de Cosăuți și travertin.

Artiştii plastici vor sculpta lucrările în Parcul Central din municipiul Ungheni, sub privirile publicului. Operele realizate vor deveni proprietatea oraşului, contribuind la îmbogăţirea patrimoniului cultural al municipiului Ungheni. Lucrările vor fi amplasate în municipiul Ungheni și Cluj-Napoca, locația fiind determinată de organizatori.

Modul de înscriere la Tabăra Internațională de Sculptură în Piatră:

Doritorii să participe la tabără se vor înregistra până pe 5 iulie 2018. Dosarul trebuie expediat la adresa de email: primaria.ungheni@gmail.com.

Dosarul va conține:

  • Formular de înscriere;
  • Curriculum Vitae/CV;
  • O fotografie personală recentă;
  • Schițe/ machete a cel puțin 2 sculpturi pe care intenţionează să le propună pentru executare în cadrul Taberei organizate la Ungheni (cu precizarea orientativă a dimensiunilor sculpturii);
  • Portofoliu de lucrări.

În total vor fi selectate 15 lucrări, iar 15 sculptori vor primi invitaţii oficiale de participare la Tabăra Internațională de Sculptură în Piatră. Sculptorii invitaţi vor confirma participarea lor până la 13 iulie 2018, prezentând copia paşaportului/ buletinului și a patentei de întreprinzător (după caz).

Mai multe detalii despre această ofertă, găsiți în Regulament.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous JOB// Se caută un manager bun la o clinică stomatologică
Next Training pentru jurnaliști cu posibilitatea de a obține finanțare pentru realizarea materialelor de investigație