Premiul Național „Elevul Anului”


Cine organizează? Uniunea Elevilor din Moldova (UEM)

Data limită de înscriere: 20 aprilie, ora 23:59.

Data premierii: 13 mai (EDUforum)

Descriere:

Premiul Național ”Elevul Anului„  este un concurs organizat de Uniunea Elevilor din Moldova – UEM cu scopul de a-i motiva pe elevi să învețe mai bine la școală, să se implice activ în viața socială (voluntariat și alte lucruri ce contribuie la dezvoltarea societății), să dețină rezultate frumoase în cadrul diferitor competiții sportive și artistice.

Elevii cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani pot completa formularul pentru a se înscrie în concurs.

Procesul de selecție este unul simplu și obiectiv, prima rundă va avea loc după completarea formularului online. Cei 50% din aplicanți care vor fi selectați de o echipă de experți, vor avansa în semifinală care va avea loc la Chișinău la sfârșitul lunii aprilie. Venind la Chișinău, vor trebui să scrie un eseu sau să treacă peste un interviu cu o comisie de experți din domeniu.

Juriul va selecta 5-7 finaliști din fiecare categorie. Acești finaliști vor putea fi votați online și vor fi invitați la Ceremonia de Premiere care va avea loc pe 13 mai, în cadrul primului forum educațional din Moldova, EDUForum-2017.

Organizatorii promit o competiție cinstită și corectă din punct de vedere tehnic.

Pentru a cunoaște mai multe despre EDUForum 2017 și Premiul Elevul Anului, accesează pagina de facebook sau site-ul proiectului.

Sursă: http://zugo.md/article/se-cauta–elevul-anului-2017—daca-ai-intre-14-si-18-ani-si-te-consideri-bun–aplica-si-fii-premiat-_18179.htm

comments powered by HyperComments

This post is also available in: EN

Previous EDUforum- the first educational forum in Moldova
Next Devino voluntar ARC!