Participă la un concurs de afaceri pentru tineri


Concurs - afaceri

 

Ai o idee de afaceri? –  noi te ajutăm să o realizezi!

Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM ) cu suportul Ministerului Tineretului și Sportului al RM organizează în  perioada mai – iunie 2017  Modulul de instruire – CUM SĂ INIȚIEZI ȘI SĂ DEZVOLȚI PROPRIA AFACERE. Instruirea se va finaliza cu elaborarea unui plan de afaceri, care va fi apreciat de către un juriu profesionist. Cele mai viabile 3 planuri de afaceri vor fi finanțate cu cite 50 mii lei.

Sunt invitați să participe la curs tinerii cu initiativă care au o ideie de afacere inovativă și care doresc să se lanseze în afaceri. Criteriile de selecție vor fi următoarele: o idee inovativă, să fie disponibil să inițieze afacerea, să dispună de contribuție proprie, să fie motivat să dezvolte afacerea, afacerea propusă să fie una noua.

 

Tinerii care au virsta între 18 – 35 ani, au o idee de afaceri și sunt motivați să inițieze afacerea, pot să completeze formularul https://goo.gl/rKftvJ

Dat fiind faptul că locurile sunt limitate, ANTiM își rezervă dreptul de a selecta participanții în funcție de motivația pe care o au pentru a iniția o afacere.

Termenul limită de aplicare 2 mai 2017

Sursă: http://www.civic.md/concursuri/36890-concurs-ai-o-idee-de-afaceri-noi-te-ajutam-sa-o-realizezi.html#sthash.iIAEsxCO.dpu

 

comments powered by HyperComments
Previous Devino voluntar ARC!
Next DACĂ EȘTI PASIONAT DE ACTORIE, PARTICIPĂ LA UN WORKSHOP CU TEMA ”ARTA ACTORULUI”