Participă la programul de instruire pentru tineri antreprenori: BestManager


De această dată venim cu un Program de Instruire Special, ce are drept scop dezvoltarea competențelor Tinerilor antreprenori, Directorilor,  Managerilor HR, Managerilor superiori și de linie, Team Liderilor care doresc să crească performanțele angajaților și să-și îmbunătățească rezultatele financiare.  Conținutul Programului pune accent pe integrarea elementelor și instrumentelor de management a resurselor umane în cadrul tuturor proceselor de business din Companie.

–          Dorești să dezvolți un sistem de Motivare financiară și non-financiară practic pentru a avea colegi și angajați fideli, motivați și productivi?

–          Dorești să organizezi un sistem de dezvoltare a personalului eficient care să îmbogățească baza de cunoștințe a companiei și să mărească performanțele colegilor și angajaților?

–          Dorești să fii mai organizat, să planifici sarcinile mai productiv și să gestionezi mai ușor situațiile de stres?

În cadrul Programului BestManager, am pregătit 4 Training-uri ce pot să-ți ofere ceea ce dorești, trebuie doar să te Înscrii și să participi. Formularul de participare îl găsești Aici: https://goo.gl/forms/iOnJKR5aKWnmrtKV2

Programul ”BestManager” se desfășoară în perioada 16 Mai – 9 Iunie 2017, în format de Training divizat pe module.

Training-urile sunt livrate de către Specialiști calificați, care sunt încadrați în activități practice în domeniile de referință. Astfel, informațiile și practicile transmise în cadrul instruirilor sunt extrase din realitățile R. Moldova. 

Modulul I ”Motivarea financiară și non-financiară de la A la Z”. 16-17 mai 2017

Trainer: Ina Burciu, Manager resurse umane cu experiență de peste 9 ani. Trainer cu experiență de peste 5 ani. Specialist în coaching, certificat de Isaac Pintosevich Systems.

Modulul II ”Dezvoltarea personalului”. 25-26 mai 2017

Trainer: Inga Galben, Manager dezvoltare și evaluare în una din cele mai mari instituții bancare din R. Moldova. Experiență profesională de peste 14 ani. Business-Trainer Certificat

Modulul III ”Stress Management”. 30 mai 2017

Modulul IV ‘’Time management”. 8-9 iunie 2017

Trainer: Liudmila Siomina-Ghițu, Psiholog Practician și Business-Trainer Certificat. Livrează business training-uri din anul 2003. Numai în anul 2016 a livrat training-uri pentru companii ca: FinComBank, Trigor AVD, Dufa (MoDeM), Nestle și altele.

Ai oportunitatea să te înscrii la toate modulele sau doar la cele care îți sunt necesare.

*Pentru a avea rezultate mai bune în activitatea profesională, recomandăm să parcurgi programul de dezvoltare complet.

Informații detaliate despre fiecare Modul/Training poți studia în Prezentarea Programului de instruire BestManager: https://drive.google.com/open?id=0BzAENj-vsA1eamdFc3JzeU9GSFU

Training-urile se desfășoară în incinta Institutului Muncii, str. Zimbrului  10.

Pentru eficiență maximă, locurile în grupurile de instruire sunt limitate și nu pot să depășească 20 Persoane.

Formular înregistrare: https://goo.gl/forms/iOnJKR5aKWnmrtKV2

Date de contact:

Email: recruitersclub.md@gmail.com

Telefon: 079977154

– Sursă: http://www.civic.md/component/content/article.html?id=37158#sthash.4hmyvyXc.dpuf

comments powered by HyperComments
Previous Fii Asistent Director General într-o companie locală
Next Participă la lansarea unui nou proiect muzical din Moldova - Via Dacă