Participă la masa rotundă și află despre asistența externă în asigurarea securității umane și dezvoltării durabile

cid nato, asociatia ecou, asistenta externa, cahul

Pe 10 iulie, în incinta Primăriei Municipiului Cahul va avea loc masa rotundă Asistența externă în asigurarea securității umane și dezvoltării durabile și prezentarea expoziției de fotografii 25 de ani de cooperare între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului Parteneriat pentru Pace.

Activitățile sunt organizate de Cid Nato în parteneriat cu Asociația Ecou și Primăria Municipiului Cahul, în contextul implementării de către CID NATO a proiectului Promovarea culturii de securitate prin intermediul punctelor regionale de contact, proiect finanțat de către Diviziunea de Diplomație Publică a NATO. Scopul activității este de a discuta cu participanții despre aspectele securității umane și asistența externă oferită în acest sens, inclusiv prin prezentarea expoziției de fotografii.

Beneficiarii direcți ai proiectelor implementate cu suportul NATO (printre care reprezentanții instituțiilor de stat, mediului academic și a societății civile) au fost invitați pentru a discuta cu reprezentanții APL, organizațiilor non-guvernamentale, mediului academic, mass-mediei locale, dar și cetățenii din municipiul Cahul interesați de subiectul discuției.

Doritorii de a participa la această activitate sunt rugați să contacteze reprezentanții CID NATO sau a Asociației ECOU la următoarele numere de telefon sau adrese de email până la data de 7 iulie:
Cid NatoAna Prohnitchi/ Octavian Carteră: 022 244 080 sau ana.negru@infocenter.md/ octavian.cartera@infocenter.md, Asociația EcouVitalie Ponomariov: 069 708 107 sau vitalie.ponomariov@gmail.com

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Vino la o sesiune de informare și află tot ce te interesează despre studiile și viața de student la București
Next Ai între 15 și 30 de ani, înscrie-te și devino membru al YouthBank Soroca