O seară în spiritul generozității cu Sorina Obreja


caritate

Cine organizează? CCF/HHC Moldova și PRO TV Chișinău.

Ce? Gala Generozității 2017

Când? 2 decembrie 2017, ora 17:00

Unde? Str.Maria Cebotari 16, Palatul Republicii

Ediția din 2017 va aduce în fața publicului o seară de spectacol de unde nu vor lipsi premierele, o seară în care îmbinarea muzicii clasice, pop și pop-rock se întâlnesc în spiritul generozității, pentru a schimba destinul celor peste 1500 copii care încă se mai află departe de părinți și familii, lipsiți de afecțiune în internate și case de copii.

Gala Generozității este un eveniment anual major care îmbină cultura și generozitatea umană. Gazda serii, prezentatoare TV, Sorina Obreja, cea care ne-a relatat pe parcursul anilor istorii umane și povești de viață, vă așteaptă. Pentru informații despre artiști, invitații și întreg programul serii urmăriți pagina evenimentului www.galaccf.org

Despre bilete:
Atenție: Numărul biletelor este limitat. Vă recomandăm să procurați biletele din timp, pentru a vă asigura prezența la eveniment.  În perioada 04 septembrie – 04 noiembrie avem bilete Early Bird.
04 septembrie – 04 noiembrie (inclusiv): 700 lei
În perioada 05 noiembrie – 01 decembrie: 800 lei
Pentru cei care-și doresc să continue seara în spiritul generozității, partenerul principal al Galei, Fundația Felicia, invită la un after party show cu o cină selectă la Mezzo Italian restaurant și o licitație de experiențe și obiecte exclusiviste. Prețul unui bilet pentru concert și after party la Mezzo Italian Restaurant este de 2600 lei. Eveniment dedicat susținerii programelor CCF/HHC Moldova, prin care sunt asistați cei mai vulnerabili copii din Moldova.

Bilete: https://iticket.md/event/gala-generozitatii-2017
Sursa: https://iticket.md/event/gala-generozitatii-2017

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Află mai multe informații despre programele de schimb în SUA
Next Delectează-te cu muzică de Ziua României la Filarmonica Națională