Joburi pentru tineri: Alătură-te echipei “Magenta” și devino Designer Graphic


designer grafic

Vrei o experiență de lucru neobișnuită? Alătură-te echipei “Magenta” și devino Designer Graphic!

Magenta Consulting este prima companie de consultanță în marketing strategic, cercetări de marketing și sociale din Republica Moldova, specializată pe soluții „smart”.

Prin utilizarea noilor tehnologii și a unor soluții tehnice exclusive, compania reușește să pună la dispoziția clienților săi rapoartele online, cu acces personalizat, în termene mai scurte decât cele practicate de regulă în acest domeniu. Avantajul competitiv constă în îmbinarea cercetărilor efectuate in-house cu serviciile de consultanță.

Experiență

Fondată în 2006, Magenta Consulting deține un patrimoniu de expertiză ce include peste 800 de proiecte de consultanță comercială, cercetări de marketing, studii sociale și politice, elaborare de politici publice, training-uri și coaching, ale căror rezultate și recomandări au contribuit la decizii informate și îmbunătățiri atât pentru clienții locali, cât și de cei de peste hotare.

Importanța profesiei

În Moldova, crește importanța cercetărilor de marketing. Pentru a lua decizii informat, companiile aleg să recurgă la servicii de consultanță. Prin sondaje complexe și interviuri de profunzime, Magenta găsește răspunsuri la întrebările clienților săi. În asta și constau importanța și farmecul acestei meserii. Urmând metodologii recunoscute în occident, experții ajută la prosperarea afacerilor și contribuie la rezolvarea unor probleme sociale.

Să lucrezi la Magenta este o continuă provocare. Pentru a asigura consultanță de calitate clienților, experții ajung să cunoască în detalii variate sfere de activitate: educație, sănătate, justiție, comerț etc. Aceasta asigură dezvoltarea multilaterală a specialiștilor și alungă orice urmă de plictiseală. Fiecare zi aduce un nou client sau un alt sector de cercetare.

Aplicați la Magenta

Invităm specialiștii cu pregătire economică sau sociologică să aplice la Magenta. Vârsta și experiența potențialului angajat nu contează. Întrucât universitățile din Moldova nu pregătesc experți în studii comerciale și sociale, proaspătul angajat va învăța multe lucruri de la zero. Inițial, salariul ar putea părea modest. Însă, în cazul în care consultantul junior este sârguincios și perseverent, deja peste un an, salariul va crește considerabil. Renegocierea remunerării se face în fiecare an.

Este important să înțelegi că în primele șase luni, compania investește în angajat cu mult mai mult decât beneficiază de pe urma muncii lui. Timpul pe care îl petrece consultantul junior cu mentorul său este costisitor, iar experiența dobândită – foarte valoroasă.

Procesul de selecție

Procesul de selecție se face în doi pași. Prima etapă implică interviuri prietenoase ce ne permit să cunoaștem candidații și să înțelegem potențialul de dezvoltare a acestora. Ulterior, la etapa a doua, candidații preselectați sunt invitați la două zile de probă, pentru a cunoaște echipa din interior și pentru a lua cunoștință de specificul activității.

Cerințe față de candidat:

 • Cunoştinţe în programele: Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Flash, Corel Draw, Adobe Illustrator;
 • Experienţă în domeniu;
 • Portfolio;
 • Responsabilitate, abordare creativă.

Responsabilităţi:

 • Crearea, realizarea şi modificarea machetelor grafice;
 • Realizarea creaţiilor publicitare, machetelor (broşuri, afişe, cataloage, publicitate pe unități de transport etc.);
 • Verificarea tehnică şi optimizarea machetelor pentru tipar.

Beneficii:

 • Posibilitatea de colaborare full-time sau per proiect (freelance)
 • Autodezvoltare și creștere profesională
 • Mediu activ şi dinamic (cafea, bean bags, selfie-uri și teambuildinguri peste hotare din partea companiei)
 • Salariul atractiv

Persoanele interesate sunt invitate să depună CV-ul pe plaformă AICI; sau la adresa: str. A. Bernardazzi 38, et.3, or. Chişinău.

Informaţii suplimentare la tel: (+373-78) 88 77 15

Vor fi contactate doar persoanele selectate.

Sursă:http://consulting.md

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Vino la Clubul de impresii din viață și cărți cu Vitalie Vovc
Next Aplică la proiectul educațional ,,The PEOPLE Behind the HEADLINES’’