JOB// Asociaţia Obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” caută un expert pentru realizarea unui studiu

Job, TDV, studiu, experți, ONG-uri, voluntariat

Foto simbol: gisap.eu

Asociaţia Obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV) angajează un expert sau o expertă care va realiza un studiu cu privire la necesitățile de dezvoltare a ONG-urilor pe componenta de voluntariat, activism civic și mob

Expertul va pregăti un chestionar care va fi completat de către actorii relevanți (OSC-uri, instituții publice etc.) de două ori, la un interval de 5 luni. Rezultatele obținute prin intermediul chestionarelor vor fi interpretate și prezentate sub forma unui studiu, care urmează a fi tipărit și distribuit OSC-urilor, autorităților publice responsabile de dezvoltarea voluntariatului etc.

Candidații trebuie să expedieze CV-ul la adresa tdv.secretariat@gmail.com, până pe data de 3 mai 2018, ora 12:00. Persoanele care vor corespunde cerințelor vor fi invitate la interviu.

TDV este o rganizaţie neguvernamentală formată în iunie 1997, cu o filială la Bălţi. TDV activeză în calitate de Secretariat al Coaliţiei pentru promovarea legii și activităților de voluntariat (Coaliția Voluntariat). Misiunea TDV este de a implica societatea din Republica Moldova în promovarea voluntariatului, unui mod sănătos de viaţă, a dezvoltării durabile şi prevenirii excluderii sociale.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Atelier de creație cu Alex Cosmescu pentru studenții de la Arte și tinerii artiști
Next Tineri cu dizabilități au învățat cum să-și valorifice abilitățile pentru a-și găsi un job