Îți place să citești, însă nu găsești cartea dorită? Proiectul ReadFreak îți oferă oportunitatea să citești cărțile preferate la un preț minim


Chiar dacă asistăm la dezvoltarea ascendentă a tehnologiilor informaţionale, mulţi tineri din ţara noastră manifestă un interes sporit faţă de lectură. Read Freak reprezintă conceptul de „rent a book”, care le permite celor pasionați de lectură să găsească operele dorite, în special cele în limba engleză, și să le împrumute pentru o perioadă de timp stabilită, la un preţ accesibil. Procedura este foarte simplă, odată ce un cititor alege cartea de pe pagina oficială a proiectului https://www.facebook.com/ReadFreakBooks/, acesta face comanda și ulterior împrumută cartea pe durata unei saptamani, achitând la primire suma de 20 de lei per săptămană.

Printre cărțile propuse de ReadFreak, se numără și: “Playlist pentru Nick şi Norah” de Rachel Cohn şi David Levitan, “Pride and Prejudice” de Jane Austen, “Calea spre succes” de Napoleon Hill, seria “Divergent” de Veronica Roth, și multe altele. Nu ezita să citești romanul tău preferat, pentru că biblioteca ReadFreak este alături de tine cu o varietate de cărţi.

Mesaj din partea reprezentanților: “Cărțile noastre vă vor înfrumuseța chiar și cea mai rea zi, vor fi un detaliu substanțial al celei mai fericite zile și vă vor îndeplini cele mai mărețe visuri.”

 

Sursa: https://www.facebook.com/ReadFreakBooks/

 

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Susține cei mai creativi și talentați tineri, participând la Gala Premiilor Media pentru Tineri 2017
Next Petrece o seară liberă într-un mod interesant și util învățând limbajul corpului