Într-o societate modernă, tinerii sunt antreprenori


teens

Cine organizează? Asociația Națională a Tinerilor Manageri în colaborare cu Youth Generation

Ce? Conferinta Youth Entrepreneurship in a Modern Society

Când?  21-22 noiembrie 2017

Unde?  Radisson Blu Leogrand Hotel

   Conferința „Youth Entrepreneurship in a Modern Society” va demara în perioada  21-22 noiembrie 2017 în incinta Hotelului Leogrand Radisson Blu, Chișinău.

Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM) în colaborare cu Youth Generation cu susținerea financiară a EACEA în cadrul programului Erasmus + al Uniunii Europene, PNUD şi Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetarii organizează Forumul International „Youth Entrepreneurship in a Modern Society” care se va desfășura in periaoda 21-22 Noiembrie 2017,  în incinta Hotelului Leo Grand Radisson Blu, Chișinău, începind cu ora 9.00.

„Youth Entrepreneurship in a Modern Society” este un eveniment de ​amploare care își propune, pe parcursul celor două zile să ofere o platformă celor peste 200 de tineri antreprenori din Moldova, România, Ucraina, Italia, Georgia și Armenia să se întâlnească, să împărtășe istoriile de succes,  să ​abordeze​ provocările din domeniul antreprenorial și să se dezvolte.

Antreprenoriatul este un element indispensabil într-o societate prosperă și modernă, deschizând calea spre noi viziuni, oportunități și o creștere economică. Performanțele antreprenoriale pot fi garantate printr-o reacție competitivă în fața​ provocărilor, a ​inova​țiilor în continuă​ cre​ștere, concurenței sporite și oportunitățile și tendințele economice mereu în schimbare.

Forumul propus va aborda toate punctele enumerate mai sus prin garantarea unui mediu antreprenorial dinamic care constă în:
1)12 sesiuni de instruire și seminare informative, panouri paralele și discursuri de inspirație.
2)Prezentarea DCFTA (relațiile comerciale UE-Moldova) și ​șansa de interacțiune pentru​ tineri​i​ antreprenori din țările care au semnat acest acord.
3)Informarea participanţilor despre programele și fondurile europene care sprijină antreprenoriatul în rândul tinerilor în diversele sale forme.
4)Discursuri inspiraţionale și împărtășirea bunei experiențe a  întreprinzătorilor afirmați​.
5)Posibilitatea de a realiza rețele și de a dezvolta ​relații de ​cooperare la nivel​ național, regional și trans-frontalier.
6)Expoziția de afaceri care are drept scop promovarea și împărtășirea produselor și serviciilor naţionale şi internaţionale, oferirea unui spațiu de ​întâlnire cu potențialii clienți, stabilirea cooperării și extinderea afacerilor dincolo de frontierele naționale
7)Evenimentul va aduna factorii de decizie, a experților în inovataţie și a practicienilor (IMM-uri, incubatoare de afaceri și organizații ce sprijină şi promovează activităţile antreprenoriale) pentru a genera discuții și a gasi soluții ce vor contribui la  îmbunătățirea mediului de afaceri și dezvoltarea antreprenoriatului social, inclusiv în rândul  tinerilor, cu scopul de a influența dezvoltarea socială, economică și ecologică.

Bilete: https://iticket.md/event/conferinta-youth-entrepreneurship-in-a-modern-society
Sursa: https://iticket.md/event/conferinta-youth-entrepreneurship-in-a-modern-society

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Cum să-ți dezvolți business-ul?
Next Copiii orfani pot obține o bursă în valoare de 1000 USD, oferită de Elliot Law Group