Înscrie-te și participă la Forumul Tinerilor Lideri din Moldova

youth of gagauzia, forumul tinerilor lideri, oportunitate

„Tineretul Găgăuziei” și Slovak Foreign Policy Association (SFPA) anunță selectarea cererilor de participare la Forumul Tinerilor Lideri din Moldova, ce va avea loc în perioada 12-16 Septembrie, în cadrul proiectului „Activizarea Tinerilor și responsibilitatea Civilă”, finanțat de SlovakAid.

Tematice acestui forum este „Tehnologiile Informaționale ca instrument de dezvoltare a comunității locale”, în cadrul căreia tinerii lideri vor avea libertatea deplină de a dicuta problemele existente și soluționarea lor. Mai mult de 60 de tineri lideri și ambițioși vor putea crea platforma nonformală de discuție a deciziilor și acțiunilor concrete.

Limba de lucru și comunicarea va fi rusa.

Forumul va avea loc pe teritoriul taberei de odihnă “F’estival”, situată în apropierea s. Leordoaia, r-nul Călărași. Scopul principal al forumului este de a reuni tineretul din toate regiunile republicii și și a face schimb de experiență și opinii cu tineretul din Găgăuzia, ceea ce va spori interesul interacțiunii dintre tinerii din Sudul, Centrul, Nordul Moldovei și Transnistria.

Înregistrarea și criteriile de participare le găsiți pe site-ul: http://youthofgagauzia.org/fylm2019
Cererile de participare vor fi expediate până la 31 August, ora 20:00.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments

This post is also available in: RU

Previous Recomandare Youth.md: cum scrii un eseu motivațional pentru admiterea la universitate
Next Înscrie-te la Școala Trainerilor în domeniul Sănătății Sexual-Reproductive