Înscrie-te la programul PromoTE, platforma de activism și învățare live a drepturilor omului și a democrației

promolex, programul PromoTE, tineri RM

Asociația Promo-LEX lansează Programul PromoTE, o platformă de activism și învățare live a drepturilor omului și a democrației, destinat tinerilor din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 16-25 ani.

Programul prevede un curs de instruire cu durata de 14 luni, bazat pe învățare practică, care oferă acces la expertiza și experiența Asociației Promo-LEX în domeniul drepturilor omului, procese electorale și democratice, activism și participare civică, monitorizare etc..

În urma programului, participanții vor deveni membri ai rețelei PromoTE și vor avea acces la resursele informaționale și educaționale ale Asociației, la activitățile și proiectele Asociației, precum și oportunitățile de angajare, voluntariat și instruire.

Pentru a participa în cadrul Programului PromoTE, completează online formularul până în data de 3 ianuarie 2019, ora locală 23.50.

Programul PromoTE este implementat cu suportul financiar oferit de către Departamentul Justiție și Drepturile Omului al Fundatia Soros-Moldova.

Mai multe detalii : https://bit.ly/2CqxPVw

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous JOB//Coordonator în departamentul de producere, în cadrul unei companii producătoare de mobilă
Next Participă la programul de granturi lansat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării