Înscrie-te la o tabară de vară pentru a obține experiență în domeniul jurnalismului


tabara de vara

Centrul pentru Jurnalism Independent anunță înscrierea participanților la Tabăra de educație pentru media ”Filtrează Informația”

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță înscrierea participanților la Tabăra de educația mediatică ”Filtrează Informația” pentru elevi și profesori, care va avea loc în perioada 20-26 august 2017, în cadrul proiectului „Consolidarea independenței în mediile de comunicare din Moldova, Ucraina și Georgia”.

Cine organizează? Centrul pentru Jurnalism Independent

Ce? Tabăra de educație pentru media ”Filtrează Informația”

Când? 20-26 august

Unde?Locul urmează a fi anunțat 

Participare: Grupuri a câte 3 elevi insoțiți de un profesor

Programul taberei va include două componente: instruiri despre educația mediatică și dezvoltarea proiectelor media pentru instituțiile din care vin participanții. Sub îndrumarea experților invitați și a mentorilor, elevii vor lucra la idei de proiecte media, pentru care vor primi granturi de până la 300 $ de la CJI pentru implementare.

După finalizarea taberei, participanții vor avea la dispoziție trei luni pentru a lucra la proiecte, timp în care vor fi ghidați de mentori, jurnaliști cu experiență din diverse instituții media.

Școlile și liceele din diverse localități ale Republicii Moldova sunt invitate să delege grupuri de maxim 3 participanți la tabăra de vară plus un profesor- însoțitor. Participanții vor fi elevi ai claselor a VIII-X,  iar însoțitorul grupului – un profesor care va putea organiza ulterior activități de educație media (lecții, cluburi extra-curriculare etc).

Criteriile de selectare a școlilor participante:
1) Experiența profesorului-însoțitor în organizarea lecțiilor/activităților de educație mediatică va constitui un avantaj.
2)Diversitatea teritorială a școlilor.
3)Diversitatea lingvistică a participanților.

Participarea la tabără este gratuită. Organizatorii vor acoperi costurile de transport, cazare și alimentare. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la nr de telefon 022 213 652 sau la adresa coordonator@ijc.md.

Școlile vor expedia dosarele care vor conține: numele, prenumele și vârsta participanților și CV-ul profesorului însoțitor, la adresa coordonator@ijc.md până la data de 31 iulie 2017, ora 18:00.

Pentru mai multe detalii http://www.civic.md/instruiri/37967-centrul-pentru-jurnalism-independent-anunta-inscrierea-participantilor-la-tabara-de-educatie-pentru-media-filtreaza-informatia.html

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Vezi când va avea loc admiterea la Universitatea de Stat din Moldova
Next Participă la concursul marca Oficiul “Schimbarea Climei”