Înregistrează-te la forumul din Ungaria şi află mai multe despre dimensiunea ecologică a antreprenoriatului social

Forum, tineri, Ungaria

Foto- simbol: Pixabay

În perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2018 la Budapesta, Ungaria va avea loc forumul „Pentru o practică de colaborare”: un eveniment transsectorial care promovează antreprenoriatul social în rândul tinerilor.

Comunitatea „Spre practici de colaborare” (TCP) a crescut și a inspirat domeniul antreprenoriatului social și al inovării de la prima manifestare de la Malmö, Suedia în 2015. A doua ediție a Forumului TCP, axată pe inovarea socială și spiritul antreprenorial, a avut loc în orașul frumos Lecce din Italia în 2016. Al treilea capitol a urmat în Liverpool, Marea Britanie, la începutul anului 2018, care a dorit să crească și să colaboreze în continuare prin schimbul de idei în cadrul sectoarelor Tineret și Educație Profesională.

Acum este rândul dvs. să vă alăturați comunității în cel de-al patrulea forum TCP care va avea loc în Budapesta, Ungaria. Scopul acestei ediții va fi conștientizarea mediului în spiritul antreprenoriatului social. Întregul eveniment este influențat de tema sa, de conștientizarea mediului – inclusiv selecția site-ului, compilarea meniurilor, pauzele de cafea și materialele.

Scopul și abordarea proiectului TCP:
Scopul proiectului TCP este de a construi o rețea internațională de oameni, proiecte, idei și experiențe de spirit antreprenorial social, cu accent special pe oportunitățile Erasmus +. Forumul TCP este o oportunitate de a discuta despre căi viitoare de antreprenoriat social, de a explora noi oportunități și de a construi o platformă transsectorială de cooperare pentru proiecte și inițiative inovatoare.

Forumul va fi o reuniune și un schimb, încurajând colaborarea intersectorială și consolidarea parteneriatului între sectoarele formale și non-formale Erasmus, precum și (social) afaceri cu privire la tot ceea ce privește antreprenoriatul social și învățarea antreprenorială, cu un accent special pe mediul înconjurător și ecologie.

Bazându-vă pe abordările de învățare non-formală care vă încurajează participarea activă cu spațiu pentru schimbul de bune practici și exprimarea dvs., forumul va fi un amestec incitant de contribuții de experți, ateliere interactive, sesiuni de coaching de grup, vizite pe teren și multe altele.

O noutate a acestui capitol al forumului TCP este introducerea metodei de coaching de grup. Această sesiune vă oferă oportunități nelimitate de a descoperi antreprenorul social din tine. Antreprenorii profesioniști de grup vă vor sprijini dezvoltarea individuală reală cu ajutorul altora pe teme date vor apărea în cadrul conferinței în acest moment de către dvs.

Obiectivele Forumului TCP 2018 Ungaria: 
1. Să încurajeze colaborarea intersectorială și dezvoltarea parteneriatului între actorii ecosistemului antreprenorial social;
2. să sensibilizeze și să promoveze dimensiunea ecologică a antreprenoriatului social;
3. Să ofere o oportunitate pentru crearea de rețele și schimbul de idei, instrumente, metode, provocări și bune practici;
4. Să utilizeze întreprinderea socială ca o modalitate de a încuraja și de a permite tinerilor să își susțină aptitudinile antreprenoriale;
5. să încurajeze creativitatea, inovarea, participarea, diversitatea și incluziunea socială a tinerilor;
6. Furnizarea de informații privind programul Erasmus + și alte oportunități de promovare a antreprenoriatului social.

Locul și durata
Evenimentul va avea loc la Centrul European de Tineret din Budapesta, Ungaria, între 28 și 30 noiembrie 2018 (trei zile lucrătoare complete).
Participanții vor trebui să sosească pe 27 noiembrie după-amiaza și să plece în dimineața zilei de 1 decembrie.

Grupul țintă
80 de participanți cu următoarele domenii profesionale: asociații de cooperative; ocuparea forței de muncă, antreprenoriat și servicii de sprijinire a inovării sociale (camere de comerț, incubatoare, acceleratori, bănci, capitaliști de risc social etc.); reprezentanți ai educației formale; fundații; reprezentanți ai administrației locale și regionale; factorii de decizie politică; cercetători; (social); lucrătorilor de tineret.

Costurile de participare vor fi acoperite de Agenția Erasmus +.

Pentru a participa la forum trebuie să completaţi următorul formular. 

Înregistrarea este deschisă până la 16 septembrie 2018.

Mai multe informații despre proiect și edițiile anterioare pot fi găsite  aici.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Training// Echipa „Grow Me Up” vă invită să participați la instruirile “Ladies in Politics”
Next Vrei să devii un agent economic securizat? Participă la seminarul “Chestionarul de autoevaluare AEO”