Informează-te despre securitatea datelor personale la un seminar gratuit marca Moldcell


securitatea datelor

Cine organizează? Moldcell

Ce? Seminar “ Protecția datelor cu caracter personal”

Când?  25 Octombrie 2017, ora 10:00

Unde?  Centrul Tekwill, sala Imaginarium

Detalii: www.moldcell.md

Descriere:
În data de 25 octombrie, în incinta centrului Tekwill , Moldcell organizează seminarul gratuit ”Datele cu caracter personal într-o societate informațională”.

Orice persoană are dreptul la respectarea vieții private și de familie, a domiciliului și a corespondenței, iar asemenea date trebuie tratate în mod corect. Aceste drepturi se aplică și în mediul online, în contextul evoluției informaționale progresiste într-o societate modernă. Consumatorii din întreaga lume sunt preocupați de ceea ce cunosc autoritățile și companiile despre ei și de modalitățile de protecție a datelor cu caracter personal.

În acest context, compania Moldcell vă invită să luați parte la un eveniment dedicat protecției datelor cu caracter personal, organizat în parteneriat cu Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova. La seminar veți afla, din perspectiva Moldcell, ce înseamnă date personale (număr de telefon, email) și cum asigură compania protecția acestora, precum și instrumentele utilizate pentru securitatea informațională a datelor în viața de zi cu zi.

Participarea este gratuită, în baza înregistrării online pe moldcell.md.

Sursa: pagina de Facebook a evenimentului

 

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Testează-ți abilitățile de orientare sportivă și explorează cele mai frumoase locații
Next Află totul despre implicarea femeilor din Republica Moldova în domeniul IT la Forumul Anual GirlsGoIt 2017