Îndrăgostește-te de bucatele tradiționale la un festival inedit


mancare traditionala
adevarul.ro

Vino pe 30 iulie 2017, ora 10:00 la Țarigrad, Drochia și îndrăgostește-te încă o dată de bucătăria națională românească, participând la festivalul GurmanIA!

Cine organizează? Casa de Cultură din Țarigrad

Ce? Festivalul bucătăriei naționale GurmanIA

Când? ​30 Iulie 2017, între 10:00-17:00

Unde? Casa de Cultură din Țarigrad, Drochia

O scurtă descriere:

  Pentru că gospodinele de la Drochia gătesc delicios, ansamblurile folclorice cântă de răsună împrejurimile, iar costumul tradițional are o frumusețe specifică, pe 30 iulie 2017 vino la Festivalul bucătăriei naționale GurmanIA organizat în premieră la Țarigrad!

  Sarmale, mămăliguță cu friptură, plăcinte, dulciuri de tot felul, dar și multe alte bunătățuri locale te așteaptă la festivalul care speră să-ți satisfacă poftele culinare și să te facă să fii mândru de gastronomia tradițională! De asemenea, vei avea ocazia să afli tainele preparării acestor bucate, căci organizatorii au pregătit și o mulțime de master-class-uri! La eveniment vei asista și la un minunat concert de muzică populară, iar cei care te vor încânta sunt ansamblurile folclorice din Drochia și din județul Botoșani, Durnești, dar nu vor lipsi și invitații-surpriză!

  Și cum IA este cea care face GurmanIA un festival deosebit, la final vei putea asista la un spectacol senzațional de prezentare a costumelor specifice zonei!

  Pentru mai multe detalii, puteți contacta organizatorii la numărul de telefon 068886710(Cristina JITARU) sau accesa link-ul: https://www.facebook.com/events/1709122409390990/?active_tab=about .

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous „Premiul media pentru tineri” la cea dea doua ediție
Next Nu rata ocazia să fii parte a companiei Orange Moldova