Filmează un scurtmetraj și câștigă $1000


Concursul ”World of 7 Billion” este un proiect al programului de educație a populației, furnizor de resurse pentru școli și de oportunități de dezvoltare profesională, care are ca scop aducerea tehnologiei și creativității în clasele de gimnaziu și de liceu din întreaga lume.

Cine organizează? Population Connection

Ce? Concursul ”World of 7 Billion”

Descriere:

Elevii sunt provocați să creeze un scurt videoclip care să dezvăluie tema creșterii populației mondiale și una dintre cele trei provocări globale – Promovarea femeilor și a fetelor (Advancing Women and Girls), Hrănirea a 10 miliarde (Feeding 10 Billion) sau Prevenirea poluării (Preventing Pollution).

Candidații concursului trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • Acest concurs este deschis tuturor elevilor claselor a VI-XII. Elevii pot lucra împreună în grupuri sau pot depune înscrierile individual.
  • Lungimea videoclipului nu trebuie să depășească 60 de secunde (un minut).

Elevii pot câștiga până la 1 000 USD în fiecare dintre cele trei categorii de concurență. Fondul de premiere total al concursului 2017-2018 este de 7 500 USD.

Cum poți participa?

Data limită de transmitere a aplicărilor este 22 Februarie 2018

Sursa: site-ul oficial

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Participă în cadrul unui concurs de fotografie și contribuie la ameliorarea situației privind accesul la apa potabilă din Moldova
Next Află cum poți să obții profit pe Bitcoin la un seminar gratuit